Ameliyat sonrası kıkırdak çıkıntısı

Firstname

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
4
0
6
37
Merhaba Arkadaşlar.Burun ameliyatı sonrası sag tarafimda cok fazla odem oldu ve burun yan duvardaki kıkırdak içeri dogru geldi nefes yolumu kapatıyor çıkık bi vaziyette duruyor.1 ay oldu ameliyat olalı bi taraftan hiç nefes alamiyorum bu yuzden.Böyle bir durum yaşayan oldumu zamanla geçer mi yoksa çaresi tekrar ameliyat mı

Aynı durum bende de var . 3 ay oldu geçeceğini sanmyorum ben de doktoruma görünücem

Merhabalar ben de aynı sorunları yaşadığım için revizyon ameliyatı oldum ilk ameliyatımdan 1,5 sene sonra. Revizyon ameliyatı olalı 10 gün oldu bugün alçım alındı şuan elime her hangi bir çıkıntı gelmiyor. Baya olmuş siz yazalı ama şuan durumunuz nedir?

merhaba 2. ameliyatı aynı doktoramı oldunuz ne kadar ucret odediniz bir öncek halin görüntüsüyle şimdiki görüntüsü baya farkettimi burnun önden, ve profilden görünüsü fotograf paylaşabilirmisiniz 2. ameliyatın

Ben tekrar aynı doktora ameliyat oldum ama devlet hastanesi olduğu için ikinci ameliyatıma hiç bir ücret ödemedim. Alçıdan daha dün çıktığı için burnum haliyle biraz şiş:) kemer kısmında kıkırdak çıkıntısı vardı şuanlık bir sorun yok gibi ama tabi ki sonucu şişlik inince göreceğiz:)

Eklentiler

• 86A90A91-74C7-44CE-8CFB-BFB9AECCA72A.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 2.160
  • 1AB94B28-05D0-4174-B87E-3021647021F7.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 1.772
  • 81C82067-D1C2-43EB-8174-B2F6EFE97074.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 1.854
Gecmis olsun guzel gorunuyor. Kalin derililerde bazen 2.nci bir ameliyat gerekebiliyormus. Bende ameliyat olucam gun sayiyorum. Bakalim sonuc ne olacak.

benim de profilden sağdan,soldan okey fakat önden hiç begenmiyorum ucu çok top gibi duruyor eski kemerli burnumda daha geniş ve burun delikleri çok büyük revizyon olmak istiyorum tabi eşimden onay alabilirsem

Merhaba! Geçmiş olsun burnunuz çok güzel olmuş bir sene sonra tam oturmuş olacak ne güzel. Burnunuzun yan tarafında çıkıntı olmuş ilk ameliyatta. Benimde sağ tarafta bir gariplik var var mı ilk ameliyat sonrası resminiz acaba. Hangi devlet hastanesinde oldunuz?

Rahatsız olduğum için o fotoğraftan pek profilden resim çekinmiyordum ama videodan ekran görüntüsünü aldığım bir resmi ekleyeceğim en azından fikir olsun:) Ben ameliyatımı Ankara da Ankara üniversitesi cebeci hastanesinden oldum aynı doktora oldum aslında ilk ameliyatın sonucu kendi doğal hurnuma göre kat kat güzeldi tabi ama ben fazla takıntılı olduğum için 2.ameliyatı olmak istedim. Doktorumdan çok memnunum şuan ki görüntümden bir şikayetim ya da memnun olmadığım bişey yok:)

Eklentiler

• D9B7B2C2-9887-47AC-A23A-E02F648D497D.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 1.764
İlgine çok teşekkür ederim gerçekten. İkinci ameliyatta burun deliklerini aynı mı bıraktı sadece kıkırdağı mı düzeltti. Eğer öyleyse fazla morarma olmamıştır

İlgine çok teşekkür ederim gerçekten. İkinci ameliyatta burun deliklerini aynı mı bıraktı sadece kıkırdağı mı düzeltti. Eğer öyleyse fazla morarma olmamıştır
Evet delikler aynı kaldı zaten burnumu da açmadan sadece kıkırdakları düzenledi morarmam hiç olmadı sadece biraz yanaklarım şişti, alçım iki gün önce çıkmasına rağmen ameliyatlı gibi durmuyorum hiç:)

Kıkırdak dediğiniz burun ucu kıkırdak larimi bende açık ameliyat oldum burun deliklerim çok büyük ve burnumun ucu çok iğrenç bende de sadece açmadan burun kıkırdak larini duzeltebilirlermi acaba ondan soruyorum

Yapabilirler bence düzeltebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…