Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar amelıyat sonrası burna yapılan masajın sebebı şişliklerın ınıp odemın azalmasını saglamak mı yoksa buna ek olarak burna sekilde mı verıyoruz amelıyattan sonra burun hamur gıbı de bıraz etkı mı edıyoruz?
bu masajın tum nedenlerını bilen bırı yazarsa sevınırım
Arkadaslar amelıyat sonrası burna yapılan masajın sebebı şişliklerın ınıp odemın azalmasını saglamak mı yoksa buna ek olarak burna sekilde mı verıyoruz amelıyattan sonra burun hamur gıbı de bıraz etkı mı edıyoruz?
öncelikli nedeni ödemlerini azalmasını sağlamak tabi ki..
ancak benim ilk ameliyatımda hemen gözlük takmaya başlamıştım ve hafıf girinti olmuştu burun sırtında.. dışarıdan belli olmuyordu fakat dokununca hissediliyordu.
doktor masaj esnasında biraz yoğun bastırarak bu çukurluğu yok edebileceğimi söylemişti.
fakat bişey değişmemişti :)
Ödemlerin azalması için bence.Elimizle şekil vermemiz olmaz ki masaj yaparken iki tarafı simetrik bastıramayabiliriz bu defa burun iki tarafı farklı olur:26: Ben kemikler burnumuz bir hafta alçıdayken oturuyo diye biliyorum zaten.Öteki türlü gece yanlışlıkla burnumun üztüne yatsak uyurken burnumuz dümdüz olur
napcaz bizz yaaa :44: benım burun ucu düzgünde asıl orta kemık olan kısımda egrılık var hergun ittirerek masaj yapıyorum bıraz duzelıyo sonra yıne aynı off yaa
öncelikle cok geçmiş olsun diliyorum.. masajı yapma sebebi ise burun ödemlerin inmesi kan dolaşımını sağlamak orda daha sonra et ile kemiğin yapışmasını sağlamak cünki burun ilk zamanlar hamur gibi yumuşak olur ve su gibidir elleyince ödemlerden öyle oluyor etinde yapmışmamış olduğundan masaj bunlar ve eger ki burunda bazı ufak cıkıntılar yada yamukluklar varsa onlarıda masajla ilk zamanlarında düzelmesi için doktorlar veriyor.masaj burun için cok önemli yapmayı ihmal etmeyin ve doktorunuz nasıl diyorsa ne kadar aralıklarla yapılması gerekiyorsa o şekilde yapın kızlar