Ameliyat sonrası memnuniyetsizlik

Slvaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
46
13
3
31
Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oldu açıkcası çok memnun değilim. Doktor doğal bir burun yaptığını ve burun ucumu kurallara uygun kaldırdığını söyledi. 20 gündür masaj yapıyorum ama bana mısın demiyor hatta daha da şişlik oluşuyor. Sizce kavislenir mi gün geçtikçe. Böyle bi durum yaşayan varsa yazarsa çok memnun olurum.

Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oldu açıkcası çok memnun değilim. Doktor doğal bir burun yaptığını ve burun ucumu kurallara uygun kaldırdığını söyledi. 20 gündür masaj yapıyorum ama bana mısın demiyor hatta daha da şişlik oluşuyor. Sizce kavislenir mi gün geçtikçe. Böyle bi durum yaşayan varsa yazarsa çok memnun olurum.
Kavisi de ucuda gayet yerinde olmuş hatta biraz daha az kavisli olabilirmiş.ama daha fazla kavis iyi olmazdı

Burun surtınızdan itibaren ödem var gibi görünüyo. Biraz daha sabredin ve gün gün gözlemleyin bir değişiklik olacak mı diye

Burun şeklinde yanlış giden birşeyler var bence. 2 ay sonra burun şişlikler inin çoğu iner. Yani nasıl anlatayım. O şişlik değilde orda kemer kalmış gibi.

İnşallah. Lütfen canınızı daha fazla sıkmayın. Çok sıkıntılı bir süreç bu

Back
X