Benim ameliyatımdan sonra hastaneden ayrıldı klinik açacakmış randevu bekliyorum muayne için tlfnd nefes almaman için bir neden olmadığını söyledi. Ezcaneden burun içi yıkama ilacını söyledi aldım yapıyorum ama hala doğru düzgün nefes alamıyorumDoktorunuza neden ulaşamıyorsunuz?
Hayır ağzım kapalı nefes aldırmıyor ben bu ameliyatı nefes almak için oldum kırık burnumla daha çok nefes alıyordumbenim 8 ay oldu durum aynı... Umarım sizin geçicidir. Biraz rahatlıyor demişsiniz, yani o rahatlama olduğunda normal nefes alabiliyor musunuz?
Hayır ağzım kapalı nefes aldırmıyor ben bu ameliyatı nefes almak için oldum kırık burnumla daha çok nefes alıyordum
Sizin ne kadar oldu ? Yıllardır bunun hayalini kurdum cok güzel bi burnum olacak diye sonun da ameliyat oldum ama aşırı kalkık bir burun dünyam başıma yıkıldı neyse ki biraz indi doktor biraz daha iner dedi tek bildiğim o kadar pişmanım ki salak gibi üstü kaykay gibi olsun bilmem ne sadece kırığı düzelttirseydim yeterdi Allah belamı verdi resmen zaten kalkık olan burnum daha da kalktıBuraları okudukça daha çok stres oluyorum. Dediğiniz gibi ben de kırık burnumla daha iyi nefes alıyordum, mutluydum iyiydim ameliyat oldum düzelsin diye herşeyim altüstne zaman bitecek yada bitecek mi bu sıkıntı? Herkes mi aynı şeyi yaşıyor? Olup bir kaç ay sonra düzelen yok mu? Burun ameliyatı pişmanlık mıdır? K
21. gün bugün içi çok şiş :-/ görüntüsünden şuan memnunum zaman geçtikçe ne olur bilmiyorum ama nefes alamıyor olmak beni çok yıprattı. Sizin burnunuz da düşecektir biraz daha hem görüntüsüne takılmayınya nefes alamamaktan kötü değildirSizin ne kadar oldu ? Yıllardır bunun hayalini kurdum cok güzel bi burnum olacak diye sonun da ameliyat oldum ama aşırı kalkık bir burun dünyam başıma yıkıldı neyse ki biraz indi doktor biraz daha iner dedi tek bildiğim o kadar pişmanım ki salak gibi üstü kaykay gibi olsun bilmem ne sadece kırığı düzelttirseydim yeterdi Allah belamı verdi resmen zaten kalkık olan burnum daha da kalktı
merhaba, sırf benzer durumu yaşadığım için bugün ilk defa kayıt oldum buraya. 2021 ekim ayında ameliyat oldum burnumdan gram nefes alamıyorum kanatları yapışıyor alırken ve tıkanıyor. Doktorum ilk aylar normal normal diyip gönderdi fakat beni başından atamayınca son muayene de bir kaç şey zırvaladı 2. ama çok küçük bir operasyon gerekiyor dedi. Ben sadece dinleyip kendisini tamam diyip çıktım fakat asla 2. ameliyatı ona olmam, 5.ayın içerisindeyim hala nefes alamıyorum resmen ameliyat öncesi daha iyiydim çok pişmanım olduğum için. Demem o ki 2 ay olacak sizin de şikayetleriniz benimkine benziyor tavsiyem peşini bırakmayın ben dava edicem insan sağlığıyla oynamak bu kadar kolay olmamalıBi kaç gün sonra 50 gün olacak ameliyat olalı daha daha doğru düzgün 1 kere nefes alamadım. sümkürme, nazelma yapıyorum. biraz rahatlıyorum ama sonra yine tıkalı burnumun içi yapışık sanki doktoruma ulaşamıyorum bilen aydınlatsın lütfen normal mi bunlar ? Bir de tam olarak ne zaman nefes aldınız?
Tekrar doktora gittim burun içine takılan bi aparat verdi şişleri kenara itsin diye hafif itti de nefes almam düzeldi ama içinde ki o şişlik sertlik pek geçecek gibi durmuyor sanki burnumun ucuna beton dökülmüş gibimerhaba, sırf benzer durumu yaşadığım için bugün ilk defa kayıt oldum buraya. 2021 ekim ayında ameliyat oldum burnumdan gram nefes alamıyorum kanatları yapışıyor alırken ve tıkanıyor. Doktorum ilk aylar normal normal diyip gönderdi fakat beni başından atamayınca son muayene de bir kaç şey zırvaladı 2. ama çok küçük bir operasyon gerekiyor dedi. Ben sadece dinleyip kendisini tamam diyip çıktım fakat asla 2. ameliyatı ona olmam, 5.ayın içerisindeyim hala nefes alamıyorum resmen ameliyat öncesi daha iyiydim çok pişmanım olduğum için. Demem o ki 2 ay olacak sizin de şikayetleriniz benimkine benziyor tavsiyem peşini bırakmayın ben dava edicem insan sağlığıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı
6 aydır nefes alamıyorum vallabenim de durum aynı bir burun deliğim her zaman kapalı. doktorların işine karışmak gibi olmasın ama bu burun ameliyatı çok mu zor cidden 10 kişiden 8'i mutlu değil genel de, insanlar yüz nakline geçti bizim doktorlar burunda sorun yaşıyor
merhaba peki son durumunuz nedir umarım geçmiştir ? ben doktoru avukata verdim ve ameliyat ücretimi geri aldımTekrar doktora gittim burun içine takılan bi aparat verdi şişleri kenara itsin diye hafif itti de nefes almam düzeldi ama içinde ki o şişlik sertlik pek geçecek gibi durmuyor sanki burnumun ucuna beton dökülmüş gibi
Gerçekten öyle, bende bilseydim asla dokundurmazdım hafif kemerli ama yenisinden daha sağlıklı burnum vardı. Maliyeti de cabası bu işin revizyonlar uçmuş gidiyorBen iyi kötü alıyordum 18. Günden sonra şuan 50. Gündeyim iyice kötüleşti yine. Deviasyonum vardı ama iyi nefes alıyordum ameliyat öncesi şimdi azıcık efor harcasam ağzımdan nefes alıyorum inş geçicidir, ameliyat sonrası konuştuğum kimse iyi ki burnumu yaptırmışım demiyor, cidden bu kadar sıkıntılı bi ameliyat olduğunu bilmiyordum yaptırmadan önce düşünmek lazımmış
Revizyon yaptırsan da ne olacağı belli değil. Benim sağlam burnumda delik oluştu mesela. Revizyonda kimbilir ne olurGerçekten öyle, bende bilseydim asla dokundurmazdım hafif kemerli ama yenisinden daha sağlıklı burnum vardı. Maliyeti de cabası bu işin revizyonlar uçmuş gidiyor
revizyon da mı delik oluştu? nasıl yani anlayamadım tamRevizyon yaptırsan da ne olacağı belli değil. Benim sağlam burnumda delik oluştu mesela. Revizyonda kimbilir ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?