Ameliyat sonrası orantısızlık (resimli)

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
103
arkadaşlar iki ayı doldurdum. Orantısızlık şimdiden çok belirgin. Nasıl devam eder sizce, iyice yamuk mu durur? Bir daha ameliyat olmak istemem, işkence çektim resmen ilk 15 gün. Ama mecbur kalırsam yapacak bir şey yok. Yorumlarınızı merak ediyorum

Eklentiler

• 127A6521-198B-4B53-8B0E-415AAF88A911.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 516
  • 7702AF7F-8B7A-4404-B0CC-9066D12B33DD.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 543
Ne kadar küçük yapmış burnunuzu öncedemi küçüktü neyse sizin konunuza dönelim evet delikler çok faklı ama değişir şiş belli

Ben burun deliklerini çok ufak buldum ama acaba ödemlerden mi bu kadar küçük hayır değilse nasıl sağlıklı nefes alınır. Yanlış bir şey yazmak istemiyorum çünkü hepimizin en hassas dönemi maalesef ve burun çok değişiyor 1 sene içinde. Şuan çok ödemlidir gözü yanıltır.

Merhaba ters v deformitesi ameliyatı zor mu kolay mi ya delirecem

Maalesef eğri geldi bana. Ben de çok güvendiğim bir doktora ameliyat oldum ve burnum eğri. Daha bugün arkadaşlarla foto çekindik ve kendime bakmaya tiksinir oldum, dehşet yamuk duruyor özellikle fotolarda. 2.ameliyatı düşünüyorum ilerde ama kime güveneceğimi şaşırmış durumdayım

Merhaba 1 hafta önce ters v deformitesi yani kıkırdak erimesi yüzünden 2. Ameliyatımı oldum doktor erimis olan kısımlara burun içindeki kıkırdaklar ile destek yapı sağladı fakat ben bu kadar kemiğe kadar kıkırdak destek koyacağını sanmamıştım sadece burun kanatlarına konur sanıyordum. Neyse sargılarım cıktı fakat sonucu beğenmedim henüz ödemler olsa da şekli az çok belli. Eski kavisli burnumdan eser yok düz bir burun sirti ve sizden ziyade kıkırdakları da tam düzgün oturtamamış biri fazla çıkık geldi bana umuyorum şişlik beni yaniltiyordur

Merhaba son durumunuz nedir

Sirt erken iner. Sirt inmis ucu odemli.
Odemden delik kuculmez.ucu disa dogru sis olur. Adam sirti fazla zorladiysa duz durmaz saga sola yatar..

Doktoru da Allah bildigi gibi yapsin.Rabbim saan sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…