Biraz araştırdım anestezinin etkisiymis inşallah kısa sürer...çok teşekkür ediyorumÖzge hanım merhaba
çocukken 2 defa ameliyat geçirmiştim bacağım kırıldığı için. ben çok hatırlamıyorum ama annem anlatır saçım tutam tutam dökulmus yastıgımdan her gun sac toplamışlar. aneztezi ilaclarından oluyormus sanırım. 2 ameliyatımdan sonra da olmus cunku.
Kızlar ameliyat olalı 6 gün oldu saçlarım ciddi oranda azaldı bu durumu yaşayan varmı yardımcı olabilir misiniz ?
Tesekkür ederim canım bilgi için yan etkiymis umarım kısa sürerGeçmiş olsun öncelikle, benim 2. Haftam doldu ama ufak dökülmeleri saymazsak bende olmadı canım
Tesekkür ederim canım bilgi için yan etkiymis umarım kısa sürer
Bende öyle moral buluyorum:)En yakın zamanda atlatırsın canım inşallahkoskaca ameliyatı atlatmış insansın saç dökülmeside neymiş :)) bunlarda tadı tuzu biberi
Korktum şimdi ...umarım daha fazla dökülmezBende 1 yıl önce oldum,1 yıldır neredeyse kel kalacaktım kullanmadığım bakım ürünü kalmadı,şükür sonunda yeni saçlar çıkıyor..üstelik revizyon olacağım 2 ay sonra..yeni çıkanlar da dökülürse tamam artık perukla gezerim herhalde
Sadece saçım döküldü şuan... yani azaldı farkedilecek kadar yani sizin 1 yıl boyunca dökülmeye devam mı etti ?Kaş kirpik dökülmesi de yapıyor..ama Allahtan yenisi çıkıyor bir süre sonra
Şimdi farkettim ki kaşım da dökülüyorEn azından neden döküldüğünü ve yenisinin çıkacağını biliyoruz..bu da bişey di mi
Çok geçmiş olsun sizede umarım dökülmelerim durur ameliyat sonrası hiç iyi olmadi bu durum moralim bozuldu1 yıl boyunca devam etti,çok çok az saçım kalmıştı ki en pahalı bakım ürünlerine başvurdum,kullandım,3,4 ay önce başladım kullanmaya,şu an en azından yenisi çıkıyor baby hair dedikleri, küçük kısa bebek saçı gibi saçlar var uzamaya başladı,uzaması da durmuştu 6 ay hiç uzamadı,ürünlerden mi yoksa normal süreç bu mu bilmem ama şu an baya gelişme var..
Yani saçım ciddi oranda azaldı bugün 7.günüm kaslarım çok sık değildir benim kirpiklerinde öyleKaş ve kirpiğim de bayağı dökülmüştü ama yenisi çıktı ona bişey yapmadım,normalde gür oldukları için,ama her elimi atışımda 3-5 tel geliyordu önceden,şimdi yok öyle bişey
Tesekkür ederim...Doktora sormuştum tabi ki bilinen bi yan etkisi yok ama uzun vadede kişiden kişiye farklılık gösterir dedi.sağol sana da geçmiş olsun,doğal bakım ürünleri al en azından yenisi çıkana kadar yardmcı olur
Benim de kirpik ve Kaşlarım da dökülme olduKızlar ameliyat olalı 6 gün oldu saçlarım ciddi oranda azaldı bu durumu yaşayan varmı yardımcı olabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?