Ameliyat sonrası saç dökülmesi yaşayan varmı?

ozzgee5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
681
208
18
29
Kızlar ameliyat olalı 6 gün oldu saçlarım ciddi oranda azaldı bu durumu yaşayan varmı yardımcı olabilir misiniz ?

Özge hanım merhaba
çocukken 2 defa ameliyat geçirmiştim bacağım kırıldığı için. ben çok hatırlamıyorum ama annem anlatır saçım tutam tutam dökulmus yastıgımdan her gun sac toplamışlar. aneztezi ilaclarından oluyormus sanırım. 2 ameliyatımdan sonra da olmus cunku.

Biraz araştırdım anestezinin etkisiymis inşallah kısa sürer...çok teşekkür ediyorum

Bende 1 yıl önce oldum,1 yıldır neredeyse kel kalacaktım kullanmadığım bakım ürünü kalmadı,şükür sonunda yeni saçlar çıkıyor..üstelik revizyon olacağım 2 ay sonra..yeni çıkanlar da dökülürse tamam artık perukla gezerim herhalde

Korktum şimdi ...umarım daha fazla dökülmez(((

1 yıl boyunca devam etti,çok çok az saçım kalmıştı ki en pahalı bakım ürünlerine başvurdum,kullandım,3,4 ay önce başladım kullanmaya,şu an en azından yenisi çıkıyor baby hair dedikleri, küçük kısa bebek saçı gibi saçlar var uzamaya başladı,uzaması da durmuştu 6 ay hiç uzamadı,ürünlerden mi yoksa normal süreç bu mu bilmem ama şu an baya gelişme var..

Çok geçmiş olsun sizede umarım dökülmelerim durur ameliyat sonrası hiç iyi olmadi bu durum moralim bozuldu

Kaş ve kirpiğim de bayağı dökülmüştü ama yenisi çıktı ona bişey yapmadım,normalde gür oldukları için,ama her elimi atışımda 3-5 tel geliyordu önceden,şimdi yok öyle bişey

Kaş ve kirpiğim de bayağı dökülmüştü ama yenisi çıktı ona bişey yapmadım,normalde gür oldukları için,ama her elimi atışımda 3-5 tel geliyordu önceden,şimdi yok öyle bişey
Yani saçım ciddi oranda azaldı bugün 7.günüm kaslarım çok sık değildir benim kirpiklerinde öyle

Doktora sormuştum tabi ki bilinen bi yan etkisi yok ama uzun vadede kişiden kişiye farklılık gösterir dedi.sağol sana da geçmiş olsun,doğal bakım ürünleri al en azından yenisi çıkana kadar yardmcı olur

Tesekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…