ameliyat sonrası şişlik

Ameliyat oldum taburcu oljyodum
Eve gidicem inşallah
Yuzum çok sis ozellikle gözler morardi kan oturdu gibi
Az su içtim, yogurt yedim sabah yığıldım bisey yemeyince malesef.
Burnumu seklinide bilmiorum aynaya bakamadım
Simdi ne yiyip içeyim, sert şey yeme dedi doktor ekmek ici yırtınmışız bisey
Geçmiş olsun. Bir şey yemedin diye yigilmamissindir tansiyonun düşmüştür ya da ameliyat etkisidir. Ayağa kalkınca aşağı bakma. Ileri bak.
Ne yiyip yiyemeyecegini zaten anlıyorsun zorlanıyorsun katı gidalarda. Çok çiğnemen gereken şeyler yeme basit işte. Ama 4 günden sonra rahatlarsın. Burun spreyini aksatma tampon varken de kullaniliyor ve arnica krem hemen başla. 3.günde morluklar ve şişlikler maximum seviyeye çıkıyor sonra hızlıca iniyor. Geçmiş olsun tekrardan.

Burun spreyi yazmış, burna sktm, nasıl kullanacam, yapamadim ya burna sıkım ama ici temizlenmedi

Tampon var canım bugün taburcu oldum, asistani gostermedi malesef, bugün de sprey sikarsam biseler dökülür sandim bisey cikmadi ondan sordum canim

:) ya cnm yanlış anlama ama burun spreyini nasıl kullanacağını mı göstersinler yani sprey ne var ki bunda :)
Ya öyle deme :) ben de öyle neyi gösterecek ki diye sıkmaya çalıştım basamadım şiddetini ayarlayamadim Sıktığımı saniyormusum meğer tampon olunca da anlaşılmıyor. Hemşire geldi cart diye sıktı da ha dedim korkmama gerek yokmuş.
Bastım ben de allah ne verdiyse. Ameliyat psikolojisi :)

Tampon var canım bugün taburcu oldum, asistani gostermedi malesef, bugün de sprey sikarsam biseler dökülür sandim bisey cikmadi ondan sordum canim
Bir şey olmaz sen sık temizlenme konusunda da beklentiye girme tamponlu olduğu icin garip bir şey oluyor. Maksat yaralara iyi gelsin.

sorma ben ellemiyordum bile sanki hamur bozulacak :))) doktorum cilt bakımı yaptır diyo ama ben korkuyorum yine aman bişey olmasın diye :))

Ya öyle deme :) ben de öyle neyi gösterecek ki diye sıkmaya çalıştım basamadım şiddetini ayarlayamadim Sıktığımı saniyormusum meğer tampon olunca da anlaşılmıyor. Hemşire geldi cart diye sıktı da ha dedim korkmama gerek yokmuş.
Bastım ben de allah ne verdiyse. Ameliyat psikolojisi :)
sorma ben ellemiyordum bile sanki hamur bozulacak :))) doktorum cilt bakımı yaptır diyo ama ben korkuyorum yine aman bişey olmasın diye :))

Tamponlar alinirken yalnizca spreymi sıktınız, kururda yapisir tamponlar çıkarılırken acir die telasa kapildim

Ya ben burnumu nasıl temizliycem içi dolu korkuyorum 8.gün

Ya ben burnumu nasıl temizliycem içi dolu korkuyorum 8.gün
Tamponlar alindimi
Benim 3 gün oldu ameliyat olali
7. Gün tampon alincak
Tampon aldırdıysanız acidimi silikon benimkiler

Back
X