Ameliyat sonrası sivilce sorunu

temasa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
342
129
303
Ameliyatımın üzerinden 35 gün geçti. Yüzüm fena hale sivilce ile doldu şu anda. Bunun normal olduğunu söyledi doktorlar. Ama ne kadar devam edecek bu durum, iz kalmasından korkuyorum, lütfen yardım

forumda da okumuştum bu sorunu siyah nokta falan oluşuyormuş galiba ama ne olursa olsun güzel bir burun için değecektir diye düşünüyorum. ameliyata bağlıysa zamanla kendiliğinden iyileşir eğer sıkmazsanız patlatmazsanız. ben içi irin dolu sivilcelerime antibiyotik krem sürüyorum 1 saate irini tamamen çıkıyor kızarıklığı da bir gün içinde geçiyor zaten. rahatsız olursanız sonrasında roacutanne gibi bir şey önerir doktorunuz belki ama bence güzel burun için katlanılır, hiiiç canınızı sıkmayın.

burun için her şeye katlanırım diyodum ama yüzde sivilce çıkacağını hiç tahmin etmiyodum :/
normal sivilce gibi de değil aslında kızarık kızarık duruyor, beyaz tenliyim zaten görüntü çok fena

ben ameliyat olmadım henüz ama yakın zamanda geçer bence hiç canını sıkma, irinli değilse sivilcelerin zamanla geçer. belki alerjiye bağlı olarak oluşmuş da olabilir diye düşünüyorum benim yüzüm çok hassastır mesela ağda yaptırınca sivilcelenirim ama geçer sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…