Ameliyat sonrası süreci hızlandırmak için yapılması ve yapılmaması gerekenler

sazsaziye

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
48
0
16
İstanbul
Merhabalar arkadaşlar; forumda dağınık başlıklar altında aö/as yapılması veya yapılmaması için gerekli bilgiler var fakat bunlar çok dağınık bir vaziyette sizde bildiğiniz bilgileri burada paylaşırsanız bilgiye ulaşmanın daha kolay olacağı kanısındayım şimdiden teşekkürler.

Forumdan okuduğum kadarıyla bir bilgi de ben paylaşayım;

ameliyattan 1 hafta kadar önce sigarayı kesmek ve ameliyat sonrasında da mümkün olduğunca içmemek süreci olumlu yönde etkiliyormuş ayrıca bol bol da su içmek gerekiyormuş.
 
merhaba...valla ben amelıyata gırene kadar sıgara içtim malesef.... su içmekte şişlik için iyi ödem azaltıyo çünküüü özellıkle yeşil çayy tavsıyemdır..
 
Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.
 
Back
X