Ameliyat sonrası yan yattım

violetworld

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
356
236
103
36
Merhaba. Ben yaklaşık 2 ay önce burun ameliyatı oldum. 3. haftadan sonra yan yatmaya başladım. Doktorum masaj yap demişti ama çok acıdığı için onuda yapmadım. Şuan burnum birazcık sol tarafa eğilmiş durumda. Banyoda aynada bakınca ışık düşünce farkediyorum, orta kısımdan sola eğilimli biraz. Burun deliklerimde de asimetri var, selfie çekince farkediyorum. Acaba düzelirmi?

Not. Doktorumun söylediği hiçbirşeyi yapmadım diye onada soramıyorum, kızabilir çünkü. Neden yapmadın diyecek :(

Burnun sola doğru yatmışsa bi müddet de sağa yan yatmaya çalış 2 ay çok yeni değil ama yine de yeni belki düzelir sen dene

Merhaba. Ben yaklaşık 2 ay önce burun ameliyatı oldum. 3. haftadan sonra yan yatmaya başladım. Doktorum masaj yap demişti ama çok acıdığı için onuda yapmadım. Şuan burnum birazcık sol tarafa eğilmiş durumda. Banyoda aynada bakınca ışık düşünce farkediyorum, orta kısımdan sola eğilimli biraz. Burun deliklerimde de asimetri var, selfie çekince farkediyorum. Acaba düzelirmi?

Not. Doktorumun söylediği hiçbirşeyi yapmadım diye onada soramıyorum, kızabilir çünkü. Neden yapmadın diyecek :KK43:
Benim de 38 gun oldu ben de 1 aydan sonra istedigim gibi yattim doktorta oyle demisti. 3 hafta da iyi yani bi si olur mu ki ya da benim doktorum niye oyle dedi ki

Ben bir buçuk ay önce ameliyat oldum. alçı çıktıktan sonra ara ara sağa yatmaya başlamıştım. Ama burnum sola doğru yamuk oldu biraz 😂

Doktorum bana yan yatma diye bir uyarı yapmadı. 1. Ay kontörlünde doktora sordum masaj yapayım mı eğriliğin tersi yönünde dedim. Şişlikten kaynaklı yamukluk olduğunu söyledi yapmak istersen yap ama çok da fark etmez. Dedi.

Masaj genelde ödem için veriliyor. Yan yatmak da burnu yamultmaz bence. yamulması bu kadar kolay olmamalı 😂

Kendinizi hiç suçlamayın. doktorunuza sorun. Masaj yapmadığınızı söylemeyin.

Şişlikten kaynaklı yamukluk belirgin olabilir. Ödem geçtikten sonra yamukluk göze batmaz diye umuyorum 🙏🏻🙏🏻

Bu arada aklıma geldikçe masaj yaptım 2 haftadır. Ödem mi indi yamukluk mu azaldı yoksa ben mi alıştım bilmiyorum. Artık gözüme çok çarpmıyor 😊😅

Ben bir buçuk ay önce ameliyat oldum. alçı çıktıktan sonra ara ara sağa yatmaya başlamıştım. Ama burnum sola doğru yamuk oldu biraz 😂

Doktorum bana yan yatma diye bir uyarı yapmadı. 1. Ay kontörlünde doktora sordum masaj yapayım mı eğriliğin tersi yönünde dedim. Şişlikten kaynaklı yamukluk olduğunu söyledi yapmak istersen yap ama çok da fark etmez. Dedi.

Masaj genelde ödem için veriliyor. Yan yatmak da burnu yamultmaz bence. yamulması bu kadar kolay olmamalı 😂

Kendinizi hiç suçlamayın. doktorunuza sorun. Masaj yapmadığınızı söylemeyin.

Şişlikten kaynaklı yamukluk belirgin olabilir. Ödem geçtikten sonra yamukluk göze batmaz diye umuyorum 🙏🏻🙏🏻

Bende o mantıkla yan yattım, öyle yamulmaz diye. Doktorum daha 6 ay sırt üstü yatmalısın dedi ama oha yani! Masaja gelince, bende ödem için olduğunu biliyordum ama etrafımda birkaç ameliyat olmuş insanlar yok bu yamukluk için yapılıyor dediğinde içime kurt düştü. Neyse bekleyip göreceğiz, artık kaderimde ne varsa o...

Bende o mantıkla yan yattım, öyle yamulmaz diye. Doktorum daha 6 ay sırt üstü yatmalısın dedi ama oha yani! Masaja gelince, bende ödem için olduğunu biliyordum ama etrafımda birkaç ameliyat olmuş insanlar yok bu yamukluk için yapılıyor dediğinde içime kurt düştü. Neyse bekleyip göreceğiz, artık kaderimde ne varsa o...
Bana masaj yap dedi 1 ay duzenli yaptim .simdi biraktim 2. Ayima girdim ins bi sorun olmaz kontrole de gidemedim daha

Yok artık 6 ay mı?!?
İstenmeyen bir sonuç olursa sizi suçlarsa hiç aldırmayın. Hani bir ay iki ay neyse de altı ayı hiç duymadım. Masaj ilk iki ay üç ay için belki geçirir yamukluğu.

İnsallah memnun kalırsınız. Aşırı bir problem yoksa dert etmeyin 🌸😊

Kızlar şehir efsanesi sanmıştım ama dün burnum birazcık sola yatıktı bu gece sağa yattım sağa yatmış şimdi de... Sabit tutucak bişey takmak lazım gece ne olabilir acaba

Ne kadar düz yatarsan yat kafa ister istemez saga yada sola yıgılıyo yani düz tavana bakıp uyanmak mümkün degil bence 😃

Back
X