- 29 Temmuz 2014
- 26
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi semaademett
-
Latinaki: 37624059 .!.:Bi resim koyaydınız da ona göre yorum yapaydık.
Ekledim canımBi resim koyaydınız da ona göre yorum yapaydık.
EkledimKatiliyorummm. Gormeden ne diyebiliriz kii
Önden benim hos duruyor fazla ödem yokta yandan kötü1. Olarak fotoğraf koyarsanız daha net cevaplar alabilirsiniz
2. Atel henüz çıktıysa çok fazla ödem vardır. Özellikle kemer törpüsü yapıldıysa o bölgede tümsek olur. Bunun içinde bir çok doktor masaj veriyor. Aynı şey benim burnumda mevcut.
6 ay geçmeden o şişlikler inmiyor
Bakın size örneklemek için 2 fotoğraf yayınlıyorum.
1. Fotoğraf atelimin çıkışından 2 gün sonra yani 8. gün
2. Fotoğraf 25. günüme ait.
Hala bir kemerim varmış gibi duruyor ama bu ödem
Bu arada deli bakışlarım için kusura bakmayın
Eki Görüntüle 1293223
Ben utancimdan soramadim sonucta alçı yeni çıktıCanım BN bir problem göremedim vallahi gayet hossun :)
Bahsettiğim problemin de ödem kaynaklı sana öyle geldiğini düşünüyorum.. Bi taraf daha odemli olduğu içindir çok yuksek ihtimalle..
Ben de dun doktora gittim sağ tarafta içe cokukluk var sanki diye adam bana baya baya güldü :).. Daha çok sekil değiştirecek diğer tarafta da olacak aynisi dedii..
Yanii şuan en ihtiyacımız olan şey sabir..
Benim cok fazla şişligim yok şimdilik daha cok yeni :) ama kiraz sapı ve maydanoz ödeme iyi geliyor diye biliyorumdıptıs cım benım burnumda onden böyle nasıl gider bu şişlikler hayattan soğudum özel bısey yapıomusun napcaz 6 ay ki benım burnum çok yavas iyileşio benım kı 1 seneyı bulur heralde
dıptıs cım benım burnumda onden böyle nasıl gider bu şişlikler hayattan soğudum özel bısey yapıomusun napcaz 6 ay ki benım burnum çok yavas iyileşio benım kı 1 seneyı bulur heralde
Insallah bende başladım bugün bakalım :)az önce 1 lıtre suya bır bag maydonoz kaynattım bir tanede limon sıktım tadı biraz daha iyi olsun diye fena da olmadı yani tadı inşallah iyi gelir
Ahh keşke bende makyaj yapabilsem denedim ama olmuyor yüzüm haşat olmus hassas tenliyim birde :) bakalım su şişler bir insede yeni halini bir görebilsemBence hiç sorun yok.
Sol tarafın baya şiş o yüzden böyle görünüyor
Ben her akşam maydanoz sapı kaynatıp limonla içiyorum. Şeker koymuyorum.
Onun dışında tuzdan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum.
Benim birde alerjik astımım var o yüzden sürekli ilaç alıyorum.
Ben başından beri çok kafaya takmadım.
Tek sıkıntım burun içinde ki ip. Hayvan leşi gibi kokuyor. Cumartesi kontrolde doktordan rica edicem alınabiliyorsa alsın.
Makyajımı eksik etmiyorum mutlu ediyor beni. Evde bile yapmaya başladım
Ahh keşke bende makyaj yapabilsem denedim ama olmuyor yüzüm haşat olmus hassas tenliyim birde :) bakalım su şişler bir insede yeni halini bir görebilsem
Baktım canim sisliklerinde bir hayli azalma olmus cok beğendim burnunu :)Profilimde albümüm var. İstersen gir bak süreçi daha iyi anlarsın :)
Benim ucu baya bir sisti odem toplandi orada :)bu maydonoz sularini icerken bol bolda dua edelim bu surecte daha hizli insin insallah diye
1. Olarak fotoğraf koyarsanız daha net cevaplar alabilirsiniz
2. Atel henüz çıktıysa çok fazla ödem vardır. Özellikle kemer törpüsü yapıldıysa o bölgede tümsek olur. Bunun içinde bir çok doktor masaj veriyor. Aynı şey benim burnumda mevcut.
6 ay geçmeden o şişlikler inmiyor
Bakın size örneklemek için 2 fotoğraf yayınlıyorum.
1. Fotoğraf atelimin çıkışından 2 gün sonra yani 8. gün
2. Fotoğraf 25. günüme ait.
Hala bir kemerim varmış gibi duruyor ama bu ödem
Bu arada deli bakışlarım için kusura bakmayın
Eki Görüntüle 1293223
Gerçekten o tumsek yani çıkınti zamNla iniyor mu bugun 11 gunum burun kemigimde hala biraz cikinti var gecer mi sizce zamanla moralim cok bozuk.bazen içimden acaba doktor orayi torpulemedimi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?