Ameliyat sonrasın foto, nasıl olmuş?(resimli)

Burun deliklerine gerekirse müdahale ediliyor gerekmezse edilmiyor,
Sizin delikler gayet düzgün müdahale edilecek birşey yokki,
Şişlikşer inince istediginiz görüntüye ulaşırsınız bence.

Ay inşallah, nasıl sabır isteyen bi şey şu burun. Ben ameliyatın psikolojisini zor atlattım travma gibiydi. Allah’ım kimseye ikinci ameliyatı yaşatmasın imşallah. Bugün bir öğrencimin tanıma kağıdında tam 7 kez ameliyat olduğunu gördüm donup kaldım. Tek derdin bu olsun dedim kendime. Şükrediyorumda stres yapmicam inşallah
Hayatcım ablam 5 ameliyat oldu hep yanlıs ameliyatlar buurndan kıkırdak ekledıler çökmüştü burnu beterin beteri var dısı mühim deıl ıcı ıyı olsm dua edelim nefes alalım en onemli bu zaten seklı uyı alttan foto cekıp kendını boğma :) suan ödemli ama sen yıne de arastır bak dedı diceksin cok degısıcek burnun ameliyat stresi beter evet bı anda karar verdım iki cocugumu bıraktm oda da ve gırdım cıktım bıtttı gıttı dedım ama bıtmıyormus sonrası meşakatli bak ındimi cıktımı nası koruycam burnu zor ıs suan yatakta ufaklıkla yer kapmaca sacımla oynarken elle ayakla benı yokluyo yataktamıyım dıye b2nse ecel teri dokuyorum :))

Hayatcım ablam 5 ameliyat oldu hep yanlıs ameliyatlar buurndan kıkırdak ekledıler çökmüştü burnu beterin beteri var dısı mühim deıl ıcı ıyı olsm dua edelim nefes alalım en onemli bu zaten seklı uyı alttan foto cekıp kendını boğma :) suan ödemli ama sen yıne de arastır bak dedı diceksin cok degısıcek burnun ameliyat stresi beter evet bı anda karar verdım iki cocugumu bıraktm oda da ve gırdım cıktım bıtttı gıttı dedım ama bıtmıyormus sonrası meşakatli bak ındimi cıktımı nası koruycam burnu zor ıs suan yatakta ufaklıkla yer kapmaca sacımla oynarken elle ayakla benı yokluyo yataktamıyım dıye b2nse ecel teri dokuyorum :))
Ben de yeğenlerime öğrencilerime çok dikkat ediyorm. Annelerin işi çok zor diye düşünmüştüm. Allah yardımcımız olsun

Benimde hak
benim de halen uyuşuk. Hatta yzıdktan sonra yeğinimi öptüm hafif çarptı ama çok değil minnacık Senin kaçıncı ayındı
Benım daha yanlıs olmasın bu ıkıncı haftam 16.gunum oldu ıkı hafta once salı gunu olmustum daha ödem doluyum şiş ıcı ucu dısı takma burun gıbı :) senın kactı unuttum

İçinde de öd3m hıssedıyomusun şişlik et gıbı deri gıbı sıslık onlarda cabuk gecsınnnn
Aynen yara var kabuk olmuş hep. Şişlikte var. Doktorum bi ilaç verdi, basınçlı şişede su var sıkıyorsun bi bırnundan sıkıyorsun diğer burnundan ne varsa çıkıyor, o beni biraz rahatlatıyor. Allerjide var ya bende ondan mıdır bilmiyorm bayağı akıntı çıkıyor

Aynen yara var kabuk olmuş hep. Şişlikte var. Doktorum bi ilaç verdi, basınçlı şişede su var sıkıyorsun bi bırnundan sıkıyorsun diğer burnundan ne varsa çıkıyor, o beni biraz rahatlatıyor. Allerjide var ya bende ondan mıdır bilmiyorm bayağı akıntı çıkıyor
Bende konkalar alındı ya etler ondammı ödem yoksa baska seydenmı duvarlar şiş akıntıyı hıc sorma durmuyorduu :)) hala serum şırınga ıle yapıyorum o basıncı bakalım bı dr tabı o koca burun kuculdu halıyle burun travma yasarmıs buna da sukur kalıcı olmasında

Back
X