• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı ile Kv işbirliği mi yapıyor?

Bakicinin laf soktugu kadin burda anonim diye bana atarlaniyor pasif agresif daha kadini susturmayi bilmiyor……..

Hayır gizli kamera takamaz öyle bir dünya yok. Kadın farkederse şikayet edebilir. Dediği gibi konu sahibinin hiç etik bir durum değil.
Baştan anlaşacak o kısmı. Ve kameralar görünür yerde olacak. Baştan okeylemişler artık.
Kamerayı genelde başı örtülüler sorun ediyor. Konu sahibi eşim bakmıyor sadece ben bakıyorum diye ikna edebilirdi belki. Ama yapmamış.
Aman ne halt yiyorsa yesin Bana ne

Bahsettiğim şey evdeki olayların iletilmesiydi aslında. Gelen giden, iş durumu vs her şeyi söyleyebilir. Yoksa foto göndermesi benim için sorun değil :/
Neden açıkca sormuyosunuz ki görüsüyonuz mu diye.Sonucta tatile geldiklerinde bi muhabbetleri olmuş belki telefonlarinida kayit etmislerdir.Birde eğer ki karsi taraf gercekten torunlarina cok duskun ve seviyolarsa mutlaka onunla ilgili bilgi almak icin iletisime gecer bakiciyla.yani ben olsam arada arar sorardim torunumu 🤗

Ne münasebet bakıcı bana ahkam kesecek? Kesin haberlesiyorlar ama ondan da önemlisi siz enseye patlak totoya şaplak olmuşsunuz. Bu sekilde sağlıklı bir işçi-işveren ilişkisi mümkün değil. :işsiz:

Tamam kamera yokta en azından ses kaydı yapıp dinleyin. Anlatın bir dedikodu evden çıkın ses kaydından öğrenirsiniz. Nereden öğrendiğiniz açıklamak zorunda değilsiniz. Siz etik davranırken karşıdaki etik mi?

Üç ay önce Kv ve kp bize yatılı misafir olarak geldiler, 2 hafta kaldıktan sonra kavga çıkardılar ve eşim onlardan gitmelerini istedi. Baya büyük bir kavga oldu evde kp ve eşim arasında özellikle. Eşim %1000 haklıydı. Kv oğlunu değil kocasını tuttu ve gittikten sonra bizi engelledi her yerden.

Ama ikisi de torunlarını çok seviyordu oğlum var 1 yaşında, ben çalışırken bakıcı bakıyor. Bakıcıyla da anlaştılar 2 hafta bizde kalırken hatta bakıcıyla birlikte baktılar çocuğa her gün gezmeye çıktılar birlikte yani samimi oldular.

Kavgadan sonra ben bakıcıya bir şey demedim öyle üstün kötü atıştık biraz gittiler dedim. O günden beri bakıcı bir tuhaf bana laf sokuyor sanki. Sen de kaynana olacaksın bakalım görelim filan diyor. Ya da oğlum için kayınpederin burdayken ne kadar mutluydu şimdi mutsuz oldu çocuk dede nene görmeden büyüyor yazık filan diyor. Sonra ana baba hakkından bahsedip duruyor.

Ya aklıma geliyor acaba Kv ile görüşüyorlar da torunun fotoğrafını filan gönder mi diyor? Eğer foto istiyorsa bizim evde olan biten her şeyi aktarıyordur. Bakıcıdan memnundum çocuğa güzel bakıyordu ama şimdi içime şüphe düştü evde ajan var gibi oldu 😅 bunu nasıl öğrenirim ya. Açık açık sormak da bir tuhaf olacak. Yoksa kafamda kuruyorum bilmiyorum.
Evde ajan var olmuş malesef. Bu konular hakkında o kimki laf çarpıtıyor. Çok meraklıysa gitsin onlara baksın

Back
X