Çocuk Hastalıkları Ameliyat sorunu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kamrhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
725
Puanlar
123
Hanımlar burda daha hızlı cevap alınıyor diye yazıyorum. Kızım 3.5 yaşında 1 yıldır horlama vardı bende kulak buruna götürdüm özelde 2 doktora. Hepside ameliyatlık olduğunu söylediler geniz eti ve bademcik çok büyükmüş. Bunlar bizde genetik zaten. Neyse bugün de araştırma hastanesine götürdüm kızımı. Sebebi de kızım son zmaanlar artık fazlaca horlayıp geceleri uyurken öksrürmekten tıkanmaya başladı. Yılda 10 dan fazla hasta oluyor. Yatakta 360 derece dönüp aşırı terliyor. Ama bugün ki doktor geniz eti ve bademcik büyük kzınızda ama bunlar ameliyat olmasıniçin yeterli değil uykusunda 8 sn nefes durması vs olup ateşli hastalığı olması gerekiyor dedi. Amiyatın komplikasyonları olduğunu illa ameliyat istersem özelde yaptırabileceğimi söyledi anlamadım ne yapacağımı. Eşimle kararsız kaldık siz bu durumda ne yapmamı önerirsiniz

ilk yapacağım şey bir doktora daha göstermek olurdu tabii ki ve hatta görüşler eşit olursa bir tane daha doktora götürürdüm başka yapacak ne var ki

Başka bir eğitim araştırma hastanesinde bir doktora daha göstermek mantıklı olur sanırım. Özel hastanelere verdikleri ameliyat kararları açısından çok güvendiğimi söyleyemem.

Kulaklar ödemlen miş mi dr tüp takılması lazım dedi mi.ilaç düşürücüye ragmen ateşi gec mi düşer .özeller para işin cabuk ameliyat kararı veriyor devlette bazen yaşı kucuk o yas grubunu ameliuat etmek istemıyor ve ilerde buyuyecek 2.kere ameliyat gerekebilir gözuyle bakıyor.devlette 1 dr a daha gösterin ama cok sık antibiyotık alıyorsa ates durucu gec etki ediyorsa horlama kafa terlemesi zaten vardir.geniz akıntısını reflu kusma eslik ediyorsa ve gelişimsel geriliğe sebep oluyorsa işitmesinde uzaktan bagırınca duymuyorsa ameliyat ettirin .15 20 dk bir ameliyat suresi var ve cabuk toparlıyor sadece geniz eti alınırsa.2sini aynı anda almayı cogu dr önermiyor bilginiz olsn

Burun spreyi kullandınız mı steroidli?
2-3 ay boyunca kesintisiz kullanımdan bahsediyorum

`