• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatta kullanılacak malzeme

Kamrhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
710
Puanlar
123
Hanımlar 4 yaşındaki kızım yarın sabah bademcik geniz eti ameliyatı olacak. Sağlık sigortası yaptırıyoruz kızlarımıza Buda özel hastanede ameliyatı karşılıyor. Ameliyatımızı yapacak olan doçent doktorun ameliyat sırasında kanamayı daha az indiren acıyı da aza indiren bir malzemekullandıgını bunun da ekstra 8 bin tl olduğunu söylediler. Hastanede birüsür kbb doktoru var sadece bu doktor kullanıyormuş bu malzemeyi çok kararsız kaldım bu parayı verebilirim ama gerekli mi diye düşünüyorum sizden fikir almak istedim. Çoğu tanıdığım normal şartlarda ameliyat oldular bu parayı Kızmın doğum günü geliyor onu kutlu edecek şeyler harcasam daha çok sevinir diye düşünüyorum ama çok kararsızım

Adı neymiş onun

Sigortaya fatura kestirwbilirler muhtemelen cebine alıyor malzemeyi öğrenin bakın neymiş
Onu en başında söylediler doktorumuzun kullandığı malzemeyi sigorta karşılamıyor diye

Geçmişler olsun
Sömürüye açık en büyük sektör sağlık sektörü
Aile tanıdım
Çocuk hidrosefali ve başka rahatsızlıkları var
Çocuk 4 yaşında ve doktorlar yaşayamayacağını biliyorlar o zaman çocuğu ayakta tutmak için atel yaptırmışlardı 80 bin
Çocuğa yaz yaptırdılar aralıkta vefat etti
Ve öyle maddi olarak iyi bir ailede değildi
Devlet karşılamadı aile bakım parası alıyordu
Onun parası zaten deyip verdiler
Dikkatli olun hiç gerekli olmadığı halde alıyorlar yapıyorlar yaptırıyorlar

Geçmişler olsun
Sömürüye açık en büyük sektör sağlık sektörü
Aile tanıdım
Çocuk hidrosefali ve başka rahatsızlıkları var
Çocuk 4 yaşında ve doktorlar yaşayamayacağını biliyorlar o zaman çocuğu ayakta tutmak için atel yaptırmışlardı 80 bin
Çocuğa yaz yaptırdılar aralıkta vefat etti
Ve öyle maddi olarak iyi bir ailede değildi
Devlet karşılamadı aile bakım parası alıyordu
Onun parası zaten deyip verdiler
Dikkatli olun hiç gerekli olmadığı halde alıyorlar yapıyorlar yaptırıyorlar
Genel olarak kullanılması çok lazımsa her doktor kullanırdı dige düşünüyorum haksız mıyım

thermal weeding öğrendim
bu kelimeyi internete de yazdim yapay zekaya da sordum isi ile ot temizleme disinda birsey bulamadim. cok klasiktir konu cocuk, saglik, dogum vs olunca hemen anlasilmayan bir sey soylerler "bu daha iyi isterseniz olsun" diye, yaptirirsan bosa para, yaptirmazsan evladin icin en iyisini istemiyormussun gibi kötü hissedersin...
ameliyat sirasinda aciyi azaltan ne demek ki zaten ameliyatta narkozlu olunur. ustelik riskli bir operasyon degil, herkes oluyor. ki gercek ederi kim bjlir ne kadardir, doktora bicak parasi gibj kalacak. ben olsam iyice arastirir, gercekten gerek duyarsam yaptirirdim

Genel olarak kullanılması çok lazımsa her doktor kullanırdı dige düşünüyorum haksız mıyım
Haksız değilsin tabiki
İşte insan için en önemli şey sevdikleri ve onların sağlığı ve elinden gelen en iyisini yopmak istiyor esirgemek istemiyorsun
Bu sadece seninle ilgili değil bütün insanlar böyle
Ve buda sömürülmesi çok kolay bir durum oluyor yapmazsan vicdan yapabiliyorsun birileri bunu çok iyi biliyor
Eğer gerekiyorsa tabiki en iyisi kullanımlalı
Ki hiç acımazsın ama gerekmiyor çoğunlukla

Hanımlar 4 yaşındaki kızım yarın sabah bademcik geniz eti ameliyatı olacak. Sağlık sigortası yaptırıyoruz kızlarımıza Buda özel hastanede ameliyatı karşılıyor. Ameliyatımızı yapacak olan doçent doktorun ameliyat sırasında kanamayı daha az indiren acıyı da aza indiren bir malzemekullandıgını bunun da ekstra 8 bin tl olduğunu söylediler. Hastanede birüsür kbb doktoru var sadece bu doktor kullanıyormuş bu malzemeyi çok kararsız kaldım bu parayı verebilirim ama gerekli mi diye düşünüyorum sizden fikir almak istedim. Çoğu tanıdığım normal şartlarda ameliyat oldular bu parayı Kızmın doğum günü geliyor onu kutlu edecek şeyler harcasam daha çok sevinir diye düşünüyorum ama çok kararsızım

Ben geniz eti ameliyatını 7-8 yaşımdayken oldum. Ameliyat sırasında kan gibi konularda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ameliyat sonrasında hastane odasında+eve geçtiğimizde ben hiç sorun yaşamadım. Sadece ameliyathaneye indirilirken çok ağlamıştım, birde narkoz verilirken 10dan geriye saymamı istemişlerdi korkup çok ağlamıştım. 🥲 Hatta ameliyathanedeki bir tane köpek, kbb doktoruna Bunu nerden buldunuz zır zır ağlıyor diye kızmıştı bana. Allahtan kbb doktoru akrabamızdı.

Acısı zaten nerdeyse yok, böyle boğaz yanması gibi bir his vardı, ilk gün meyveli yoğurt yemiştim, ılık halde çok iyi gelmişti. Bu yanma hissi normal bana kalırsa sonuçta bir ameliyat olacak. Hiç acı olmayacak daha daha az acıyacak gibi bir şey söz konusu olmaz.

Çok geçmiş olsun sizin kıza.

Bu ameliyatları en fazla çocuk yaştakilere yapıyorlar böyle kan-acı sıkıntısı gerçekten ciddi olsa bütün doktorlar kullanırlardı daha pratik süreç yaşamak için.

Soğuk buharlama yönteminden mi bahsediyor acaba kanama olmaması için kullanılan bir yöntem. Biz de 4 yaşında yaptırdık. Doktorun da dediği gibi ne kan ne pansuman hiç görmedik. 6 saat içerisinde de taburcu oldu. Ağrısı sızısı da yoktu ayrıca. Bunun için bizden de ek ücret talep etmişlerdi.

Böyle ek para isteyince doktor iyi mi diye sorguladım, doktoru daha dikkatli araştırıp emin olmanizi tavsiye ederim

Soğuk buharlama yönteminden mi bahsediyor acaba kanama olmaması için kullanılan bir yöntem. Biz de 4 yaşında yaptırdık. Doktorun da dediği gibi ne kan ne pansuman hiç görmedik. 6 saat içerisinde de taburcu oldu. Ağrısı sızısı da yoktu ayrıca. Bunun için bizden de ek ücret talep etmişlerdi.
Siz onu mu kullandırmıstınız

Benim arkadaş da burun ameliyatı olacaktı, 250 bin fatura çıkardılar çok özel bir cihaz getirtecekmiş onun sinüziti çok özel yerdeymiş doluymuş bilmemne. Cebe indirmek için istiyodu ne özel cihazı herkese yapıyomuş. Başka yerde ameliyatını oldu hiç de öyle özel sinüziti falan yokmuş yani.

Uyanık yapılacak bir işlem olsaydı düşünürdüm ama zaten uyutulacak çocuk ne kanı görecek ne bişey. Sonrasında da biraz ağrısı olabilir normal bir durum bana gereksiz geldi ya

defalarca söylediler ama ben denunuttum adını o anda yazmak aklıma gelmedi
Özel hastanede kızıma aynı ameliyatı yaptırdım bademcik ve genizeti. Öyle farklı bir malzeme istenmedi . Zor bir ameliyat değil zaten . Şaşırdım sizin doktora.

Back
X