Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam arkadaslar, aralik ayi için ameliyat tarihi aldim. Betül Cengize olmaya karar verdim. Umarim iyi bi seçim yapmisimdir. Ona ameliyat olan varmi burda ?
bende bayah doktor düşündüm bi ara ala burada bayan doktor mu erkekmi diye çok sorgulayan vardı bende çabuk etkileniyorumAla yaptığı burunlar çok güzel umarım başarılı operasyon olursunuz.Bende araştırmaya devam
bende bayah doktor düşündüm bi ara ala burada bayan doktor mu erkekmi diye çok sorgulayan vardı bende çabuk etkileniyorumAla yaptığı burunlar çok güzel umarım başarılı operasyon olursunuz.Bende araştırmaya devam
Tsk ederim:) Bende uzun suredir arastiriyodum, Muhammet Dilber, Tevfik Sözen ve Ilker Koçak arasinda kalmistim.
Forum'da bazi doktorlarin çok reklami yapildigi için suphelendim biraz, kime guvenecegimizi sasirdik.. Doktor seçmek ameliyat olmaktan daha zor gibi