Lapioplasti Ameliyatı oldum çokkk mutluyum🕊️

• Konu Sahibi Konu Sahibi ansel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ansel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2025
4
0
1
31
Arkadaşlar ben hayatımda çok istediğim Lapioplasti ameliyatını bir süredir araştırıyordum. 31 yaşındayım ama her gün aklımdaydı. Kendimden soğumuştum. Burdan yorumları okuyunca bende olma kararı verdim. İyiki de vermişim. Doktor arayışında bulundum hem bütçe hemde emin olmak istedim. Çok şükür burda yorum yazan arkadaşların da sayesinde Dr. F Ö hocama 26/08/2025 tarihinde Lapioplasti ameliyatı oldum. O kadar tedirginim ve kaygılıydım ki Hemşire ve doktorum çok iyiydi. Gerçekten bu konuda şanlı olduğuma eminim. Güler yüzlü , anlayışlı , güvenilir şekilde ameliyatımı oldum. Lokal anestezi ile muanehanede yapıldı. Benim gerçekten detaylı çalışma gerektiriyordu . Özenle ve sabırla ellerinden geleni yaptılar. Süreci daha sonra 3 saat kadar Orda dinlenerek takibi yapıldı. Çok şükür kanama felan olmadı. Şuan 2 günüm. Kendime baktıkça huzur buluyorum Lapioplasti olacak arkadaşlar vallahi hiç düşünmeyin ve ertelemeyin. Ben ameliyata girdiğimde hem sohbet edildi , müzik dinledik o kadar güzel bir ortam ki hepinize tavsiye ederim. Hersey gönlünüzce olsun ben İyi bir doktora ve hemşireye denk geldim sizlere de nasip olsun. Süreçten size bilgi veririm. 🌸 Önceki sonraki resimleri attılar sabırsızlıkla son resmi bekliyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben hayatımda çok istediğim Lapioplasti ameliyatını bir süredir araştırıyordum. 31 yaşındayım ama her gün aklımdaydı. Kendimden soğumuştum. Burdan yorumları okuyunca bende olma kararı verdim. İyiki de vermişim. Doktor arayışında bulundum hem bütçe hemde emin olmak istedim. Çok şükür burda yorum yazan arkadaşların da sayesinde Dr. Feyza Özçelik hocama 26/08/2025 tarihinde Lapioplasti ameliyatı oldum. O kadar tedirginim ve kaygılıydım ki Hemşire ve doktorum çok iyiydi. Gerçekten bu konuda şanlı olduğuma eminim. Güler yüzlü , anlayışlı , güvenilir şekilde ameliyatımı oldum. Lokal anestezi ile muanehanede yapıldı. Benim gerçekten detaylı çalışma gerektiriyordu . Özenle ve sabırla ellerinden geleni yaptılar. Süreci daha sonra 3 saat kadar Orda dinlenerek takibi yapıldı. Çok şükür kanama felan olmadı. Şuan 2 günüm. Kendime baktıkça huzur buluyorum Lapioplasti olacak arkadaşlar vallahi hiç düşünmeyin ve ertelemeyin. Ben ameliyata girdiğimde hem sohbet edildi , müzik dinledik o kadar güzel bir ortam ki hepinize tavsiye ederim. Hersey gönlünüzce olsun ben İyi bir doktora ve hemşireye denk geldim sizlere de nasip olsun. Süreçten size bilgi veririm. 🌸 Önceki sonraki resimleri attılar sabırsızlıkla son resmi bekliyorum
Ben de olmak istiyorum ya🥲🥲🥲
Cok mu agrili surec?

canım hesabı açar açmaz doktor ismi vs vermiş araştır sen ıyıce doktorları guvenme yani
Hic ona dikkat etmedim. Hep dikkat ederdim aslinda 😕
Zaten Turkiyede degilim) yaptirsam Turkiyede yapmam. Merak etmistim nasil prosedur oluyor:)

canım hesabı açar açmaz doktor ismi vs vermiş araştır sen ıyıce doktorları guvenme yani
Doktor ismini vermemde amaç Herkez araştırıyor. Gerçekten işinde iyi. İyi bir doktor süreci de kurtarıyor. Ben zaten burdan yorumlara bakarak ameliyat oldum. Kesinlikle emin olmadığım bir şeyi kimseye önermem söylemem.

Doktor ismini vermemde amaç Herkez araştırıyor. Gerçekten işinde iyi. İyi bir doktor süreci de kurtarıyor. Ben zaten burdan yorumlara bakarak ameliyat oldum. Kesinlikle emin olmadığım bir şeyi kimseye önermem söylemem.
Niye hesabı açar açmaz bu konuyu açtınız ki size iyi olan bi süreç başkasında kötü geçebilir o yüzden kimse doktor ismi önermez sadece operasyon geçirdiniz mi diye sorarlar doktor hakkında reklam yasaktır sitede bakmadınız mı kurallara hiç?

Niye hesabı açar açmaz bu konuyu açtınız ki size iyi olan bi süreç başkasında kötü geçebilir o yüzden kimse doktor ismi önermez sadece operasyon geçirdiniz mi diye sorarlar doktor hakkında reklam yasaktır sitede bakmadınız mı kurallara hiç?
Bakmadım çünkü bende bu sitede görüne gittim oldum aynı ismi

Back
X