Canım bebek çok minikmiş zaten ameliyat olduğunda 2 haftalık falanmış kese yeni yeni oluşmaya çalışıyormuş.Allah bilir tabii ama bana kalırsa ameliyatla ilgili bir sorun çıkmayacak gibi.Rabbim sana bağışlasın yavrunu....
İnş. canım ama sen şimdiden üzme kendini.Moral bozukluğu çok etkiliyor kadınlık hormonlarını.Yediklerine içtiklerine dikkat et iyi bak minişine.İnş. haftaya güzel haberlerle gelirsin.
tatlım ters bir durum olucağını zannetmiyorum.. çünkü 1 hafta önce daha bebeğin bile oluşmamıştı. Rabbim yardım eder inş. sen moralini yüksek tut ki bebeğin sana sağlıklı bir şekilde sıkı sıkı sarılsın :1hug:
tatlım ters bir durum olucağını zannetmiyorum.. çünkü 1 hafta önce daha bebeğin bile oluşmamıştı. Rabbim yardım eder inş. sen moralini yüksek tut ki bebeğin sana sağlıklı bir şekilde sıkı sıkı sarılsın :1hug:
inşallah bişey olmamıştır canım rabbim korumuştur miniğini canım ama ben doktoruna kızdım birazcık insan bazı tahlilleri yaptırı her ihtimale karşın canım ama daha yeni oluşmya başlamış canım bebişin annesini üzmemiş bak doktorunda iyi demiş