Ameliyat ve hamileyim

Canım bebek çok minikmiş zaten ameliyat olduğunda 2 haftalık falanmış kese yeni yeni oluşmaya çalışıyormuş.Allah bilir tabii ama bana kalırsa ameliyatla ilgili bir sorun çıkmayacak gibi.Rabbim sana bağışlasın yavrunu....

COOOK tessekkur ediyorum sana bi nebzede olsa rahatlattin benii.Insallah bisey olmamistir bebisime....

İnş. canım ama sen şimdiden üzme kendini.Moral bozukluğu çok etkiliyor kadınlık hormonlarını.Yediklerine içtiklerine dikkat et iyi bak minişine.İnş. haftaya güzel haberlerle gelirsin.

tatlım ters bir durum olucağını zannetmiyorum.. çünkü 1 hafta önce daha bebeğin bile oluşmamıştı. Rabbim yardım eder inş. sen moralini yüksek tut ki bebeğin sana sağlıklı bir şekilde sıkı sıkı sarılsın :1hug:

Inanin bana cok guzel destek oldunuz arkadaslar cooook tesekkur ediyorum size...

inş bişey olmamıştır 1 hafta sonra bizide haberdar et

inşallah bişey olmamıştır canım rabbim korumuştur miniğini canım ama ben doktoruna kızdım birazcık insan bazı tahlilleri yaptırı her ihtimale karşın canım ama daha yeni oluşmya başlamış canım bebişin annesini üzmemiş bak doktorunda iyi demiş

bu arkadaşın hamileliği nasıl oluşmuş ben anlamadım hep ................ var.bilen biri varsa bana anlatabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…