Varikosel ameliyatı sonrası morfoloji

Merhaba canım benim eşim geçen sene varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce hızı sayısı ve morfolojisi düşüktü. Ameliyat sonrasında morfoloji %1 den %2 cıktı. 3 Ay sonra gebe kaldım ancak bebek gelişmedi. Kürtaj oldum. 5 ay sonra tekrar sperm testi verdik tüm değerler yine düşmüş. Morfoloji %2 kalmış. Aşılama yaptırdık tutmadı.

merhaba kızlar eşi Varikosel ameliyatı olduktan sonra morfoloji değeri düzelen var mı aranızda
İse yariyanida var yaramayani da bu kişiden kişiye değişiyor diye duydum benim eiamde varikosel vardı ama çok az dedi doktor morfoloji 1 di 10 oldu kullandıklarından kaynaklı iyi arastir

İse yariyanida var yaramayani da bu kişiden kişiye değişiyor diye duydum benim eiamde varikosel vardı ama çok az dedi doktor morfoloji 1 di 10 oldu kullandıklarından kaynaklı iyi arastir
Ne kullandı acaba benim eşimin de 2 ne yapmamız gerekiyor yükselmesi için lütfen yardımcı olur musunuz çok üzgünüz 😞

Ne kullandı acaba benim eşimin de 2 ne yapmamız gerekiyor yükselmesi için lütfen yardımcı olur musunuz çok üzgünüz 😞
%2 kötü de değil çok. benim esimin %1di. vitamin ve keçiboynuzu pekmezi kullandı. bir bucuk ay sonra hamile olduğumu öğrendik. moralinizi bozmayın

Back
X