ameliyat yaklastikca korku!!

melroza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
29
3
32
Mrb arkadaslar ameliyatim yaklasiyor ve gittikce korkmaya basliyorum :KK43:

Istanbul ethica hastanesinde ameliyat olacagim. Ve en cok anestezi kismindan korkuyorum.
Biraz sacma olabilir ama internetten okuduklarim beni biraz korkuttu

Ve böbrekimden biraz rahatsizim belki bu beni biraz daha korkutabiliyo

(Yurt disindan geldigim icin yazdiklarim kotu olabilir)

Korkulucak hix bir sey yok korkma diye degil samimi olarak soyluyorum hic bi aci hissetmiyosun heyecanlaniyosun korkuyosun falan ama hic biri buyutulucek bir sey degil yatiyosun narkozu vermeye basliyor ben sol kolum yaniyo dedim onu hatirliyorum sadece sanki uyudum ve hemen uyandim gibi sonra basimda doktorum hemsireler uyandirmaya calistiklarini gordum hic sayiklamadim hemen kendime geldim korkulucak hic bir sey yok emin ol

Korkulucak hix bir sey yok korkma diye degil samimi olarak soyluyorum hic bi aci hissetmiyosun heyecanlaniyosun korkuyosun falan ama hic biri buyutulucek bir sey degil yatiyosun narkozu vermeye basliyor ben sol kolum yaniyo dedim onu hatirliyorum sadece sanki uyudum ve hemen uyandim gibi sonra basimda doktorum hemsireler uyandirmaya calistiklarini gordum hic sayiklamadim hemen kendime geldim korkulucak hic bir sey yok emin ol

uyanmama korkusu var biraz :KK43:

Canim benimde hem narkoz hemde ameliyat korkum coktu ama damaryolu acildiktan sonra minicik bi hap verdiler sakinlestiriciymis onu ictikten sonra uyumusum hic birsey hatirlamiyorum sadece ameliyathaneye girerken uyandim ama sersem gibiydim yani korkmaya bile halim yoktu .ameliyatta uyanma gibi birsey imkansiz cunku narkoz doktoru ameliyat boyunca sürekli basucunda oluyor :KK15:

Canim benimde hem narkoz hemde ameliyat korkum coktu ama damaryolu acildiktan sonra minicik bi hap verdiler sakinlestiriciymis onu ictikten sonra uyumusum hic birsey hatirlamiyorum sadece ameliyathaneye girerken uyandim ama sersem gibiydim yani korkmaya bile halim yoktu .ameliyatta uyanma gibi birsey imkansiz cunku narkoz doktoru ameliyat boyunca sürekli basucunda oluyor :KK15:

Internette okadar sey yaziyor ki iyice korkmaya baslamistim :KK43: ama hersey iyi olur insallah tskler cnm

Herkezin bünyesi cok farkli bende internette yazanlara kafayi cok takiyordum hatta ameliyattan bir gun önce kalp atislarim falan cok tuaflasmisdi panikden ,bol bol dua et canim Allah yardimcin olsun hastanede sakinlestiri mutlaka verirler

X