ameliyat :(

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Arkadaşlar bu ara sınanıyomuyuz ne oluyoruz bilmiyorum ama annemden sonra
benimde sıkıntılarım başladı...
Küçüklüğümden beri bademciklerimin çok büyük olması ve burnumda et olmasından dolayı
çok çabul hastalanırım. Ama doktor o zamanlar burnumdaki eti ve bağdemciklerimi aldırmaya
gerek olmadığını söylemiş.. Şuan 21 yaşındayım bu zamana kadar bağdemciklerimden ve burnumdaki
etten bir sorun yaşamadım ( uyurken ağzım açık uyumam dışında :) )
Bu aralar uyurken nefes alma güçlüğü çekiyorum tıkanıyorum sık sık olmaya başladı şimdi burnumdaki eti aldırmayı düşünüyorum.
Fazla büyük bir ameliyat değildir tahminimce fakat hiçbir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
KBB bölümüne açacaktım fakat burası daha çok ilgi görüyor orda pek birşeyde bulamadım.. Şimdiden teşekkür ederim :)

Aynı durumdan bende de var canım. Bu ameliyatı küçük yaşta olmak daha iyimiş. Benım bır arkadasım oldu kış ayında cok zor gecmıs cok acı cekmıs. 1 hafta boyunca hıc bısey yıyememıs. Ateslenmıs nefes almakta gucluk cekmıs. Hanı bogazın sısınce bı agrı oluyo ya bogazında onun gıbı bı agrı hıssedıyormusun. 1 hafta sonra gecıyo dedı. Yanlız sana tavsıyem sakın yaz aylarında olma.

3-4 yıl önce burnumdaki eti aldırdım , yarım saatlik bir ameliyat , eskiden zormuş ama artık o kadar kolay ki yüzümde burnumda ne bir acı nede morarma oldu, yarım saat sürdü hemen ayaklandım hastanede biraz gez dediler narkozun etkisi tamamen geçsin diye , 3 te ameliyata girdim 8 de çıkışım yapıldı o aksaşm biraz dinlendim evde , ertesi gün gayet normaldim,bademcik hakkında bir bilgim yok

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…