AMELİYATA GIDERKEN ÇANTANIZA KOYMANIZ GEREKENLER

selenquasar

Kısaca"Bayan Güzel Burun":))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
71
19
Kızlar son günlerin heyecanını iyi bilirim.Size yardımcı olacağını düşündüğüm bir liste yaptım.
Ameliyata giderken çantanıza koymanız
gerekenler:
1-Terliklerim(hastanede ameliyathane terliği veriliyor ben yinede pantiflerimi götürmüştüm).
2-boyun için yolculuk yastığı(ameliyattan sonra sağa sola dönmemeniz isteniyor,uyurken iyi olur diye düşünüyorum)
3-1,5 litrelik su .ameliyattan sonra bol su içmeniz isteniyor gece boyunca
4-hastanede akşam üstü yemek veriliyor ama onu pek yiyemeyip gece acıkmıştım.Muz,kreker,pipetli süt gibi atıştırmalıklar işinize yarayabilir.
5-Islak mendil
6-pipet( suyu içerken dudağınız hafif sızlıyor,pipetli daha rahat oluyor).
7-benim gibi lens kullananlar için lens kabı ve Solüsyonu.ameliyathaneye giderken çıkartılıyor
8-ojenizi çıkartamadıysanız son dakikada çıkartmak için asiton
9-kağıt havlu
10-nazınızı çekecek bir refakatci(ameliyat sonrası Allah var çok ağrı sızınız olmuyor ama nazlanacağınız bir sebep işte,benim erkek arkadaşım yanımdaydı Hakk'ını ödeyemem.Buarada benim aklıma gelmeyenler varsa isteyen ekleyebilir.
Hepinize güzel ameliyatlar:)

Teşekkürler paylaşım için. Listedekilerin çoğunu ben düşünmüştüm zaten. Ekleme yapayım. Yedek iç çamaşırı, küçük bir havlu, tayt (yatarken giyilebilir, rahat olur), ağız çalkalama suyu ( olur da diş fırçalayamazsak), çorap. Muz iyi fikir ama ben hazır bardak çorbalarından götürmek istiyorum. Ordaki yemeği beğenmezsem falan diye. Pipetle hemen içilir zaten. Zaten 1 gün kalınacak. Nasıl olur?

Teşekkürler paylaşım için. Listedekilerin çoğunu ben düşünmüştüm zaten. Ekleme yapayım. Yedek iç çamaşırı, küçük bir havlu, tayt (yatarken giyilebilir, rahat olur), ağız çalkalama suyu ( olur da diş fırçalayamazsak), çorap. Muz iyi fikir ama ben hazır bardak çorbalarından götürmek istiyorum. Ordaki yemeği beğenmezsem falan diye. Pipetle hemen içilir zaten. Zaten 1 gün kalınacak. Nasıl olur?
Evet çok sağol ilave için ,ameliyat olacak adaylara da faydamız olur inşallah.buarada ilk gün diş etlerin sızlıyor ve fırçalayamıyorsun zaten ,haklısın çalkalama suyu çok iyi olur.çorba da çok mantıklı ben Nişantaşı'nda gece açık yer çok oluyor,ordan sipariş etmiştim ama yerine göre ihtiyaç duyulabilir.

Benim en buyuk pismanligim yanimda muzik dinlemek icin kulaklik goturmemem oldu. Annem refakatcimdi sagolsun butun gece horlayip uyutmadi beni bir de sabah kalkip, ay hic guzel uyuyamadim demez mi. Zombie gibi gecirdim butun geceyi. Hayatimin en uzun gecelerinden biriydi. Toplamda 2 saat belki uyumusumdur :KK61:

ameliyat olduktan 1 gün sonra yapılmış bir paylaşım :)))) malesef yanıma hiçbir şey almadım en çok da ufak atıştırmalıklar almadığıma pişmanım :)) ama yanınıza kesinlikle almamanız gereken bir şey söyleyebilirim AYNAA :KK70:

X