ameliyatdan hemen sonra grip veya nezle olan oldumu?

BenJademin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
248
0
296
Avusturya
Selam arkadaslar,

ameliyatdan sonra grip veya nezle olan oldumu?

Allah korusun olan olduysa nasil basa ciktiniz bu durumla?
ameliyat oldugunuz doktorunuz ne önerdi size?

Burnunu bile silemez insan kötü bi durum yaa..

Ameliyat 1 günü hariç diğer hergün günde 4 kere hapşuruyodum hemde atel ve silikon varkenn sonra alındı gene hapşurdum sanırım burna sıktığım spreyden ve kullandığım merhemden olsa gerek :))

ben her kis 2-3 kez nezle olurum... gecen son bahar grip asisi olmusdum o yüzden bu kis sirf bi kez 2 günlügüne nezle oldum...
ama eskiden bi iki hafta nezle oludugumda, burnumu silmekden burnumun ucu yara olup kuruyordu..... Insallah ameliyatdan sonra nezle olmam bi kac ay... yoksa Allah korusun...vay anam vay halime vay anam vayy... (tarkan) sositososito

valla burun ameliyatından sonra bide narkozun etkisiyle insan grip gbi oluyo bi üşüme oldu bende bi ateş basması hapşurma cabası

valla burun ameliyatından sonra bide narkozun etkisiyle insan grip gbi oluyo bi üşüme oldu bende bi ateş basması hapşurma cabası

ayyy ateş bana bastıı kardeşşş kış bide aralıkta ev halkını dondurdumm kalorifer yaktırmıodmm yanıorm kapayn şunu dieeee :)))

ayy ben oldum maalesef bide alerjim olduğu için sürekli hapşurma ve burun akmasına maruz kaldım Theraflu Forte diye bir soğuk algınlık ilacı var o burun akmasınıda birazcık engelliyo

her ameliyat sonrasında o grip yada nezle hissi oluyor..özellikle hapşuruk tutuyor insanı..hele alçılıyken ..hm kaşıntı hem aksırık hem hapşırık oluyor ayrıca tampon ve alçıdan sonra benim sürekli burnumdan su gibi bişey akıyordu..her ameliyat olan kişi bunu yaşadı...

ayy evet bendende hala akıyo ama su gibi jel gibi garip bişi en zaman geçer acaba buu bütün ceplerimden peçete çıkıyo yaa :)

ben 1 hafta sonra grip olmuştum...artık evde burun deliklerime peşete ile tampon yaptım çünkü deli gibi burnum akıyordu ve ben sümküremiyordum ama sonra geçti 1 haftada

ben alçı çıktıktan sonra havaların etkisiyle nezle oldum sürekli burnum akıyor ve bugün tam 1 ay burnuma.doktoruma sordum bişe olmaz dedi soğuk algınlığı ilaçları kullanıyorum ama geçmedi hala tek sıkıntım burnumun içi doluyor ve tıkanıyor nefes almamı zorlaştırıyor.onun içinde sürekli tuzlu su çekiyorum çok iyi geliyor..

Selam arkadaslar,

Cuma gunu ameliyat oldum. Pazar gunu tamponlar alındı. Çok yogun gribim . Sumkurmemeye özen gösteriyorum ama uykuda kendime hakim olamayıp sumkuruyorum. İnsallah bu durumum burna bir zarar vermez. Zaten aksa rahatlicam. Ama burnumun üst kısmında sumukler oylecene duruyor . Beynime basınç yapıyor. Çok zor durumdayım allahım ...

Selam arkadaslar,

canm ben ameliyattan 1 hafta sonra grip ve nezle oldum. hem gülüp hem ağlıyordum halime :) burnum şiş, dikişler var sürekli hapşuruyosun dikişler atacak die korkuyorsun, burnun akıyor ucuna gelene kadar hissetmiyosun iprenç bi durumdu ya Allah kimsenin başına vermesin. dr uma söleyemedim grip olduğumu bile 1 hafta sonra iyileştim zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…