Ameliyathane saatlik mi kiralanıyor?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar merhaba benim ameliyatım 45 dk civarı sürmüş odadan çıktığım an ile odaya döndüğüm an arasında toplam 1,5 saat vardı. Zaten sonuç istediğim gibi olmadı ufak bir işlem yapılacakto dikkatli ve milimetrik çalışılması gerekiyordu sanırım uğraşmamış dr ve istediğim şeyin dışına çıkmış. Ameliyatlarınız kaç saat sürdü? Öncesinde neler yapılacağı belliydi 3 saat sürer diyordu. O kadar erken bitince herkes şaşırdı

Bu doktorların hepsini Allah bildiği gibi yapsın. Tavırlarına baksan küçük dağları ben yarattım havasindalar ama doğru düzgün işini yapan yok.
%100 katılıyorum insana değer yok parayı alıp özensiz ameliyatı yapıp kenara çekiliyorlar. Bu insanlar sonrasında ne düşünür, mutsuz olurlar mı diye düşünmüyorlar. İyece ticarete dökmüşler bu işi

Öyle vallahi. Bir kaç güne kontrole gidicem.1. ayım dolmak üzere. Çok güzel yapmışım derse buyurun fotoğraf cekilelim ınstagram'a koyun diyecegim. Çok bilendim kendisine
Yok yok ne sorun varsa geçecek ödem diyorlar. Başka bir şey demiyorlar. Hatalarını asla kabul etmiyorlar. İnstagrama da sadece güzelleri koyarlar bu kadar mağdur insanı kim ameliyat ediyor acaba?

Yok yok ne sorun varsa geçecek ödem diyorlar. Başka bir şey demiyorlar. Hatalarını asla kabul etmiyorlar. İnstagrama da sadece güzelleri koyarlar bu kadar mağdur insanı kim ameliyat ediyor acaba?
Aynen öyle burnumdaki kemik çıkıntısı için geçmezse ne olacak onu konuşalım diyeceğim. Gerçekten ne varsa ödem deniyor. Burada bir çok konu okudum. Önce başlarından savmak için ödem diyorlar 8 ay sonra ufak bir törpü, 1 sene sonra da ikinci ameliyatla düzeltirim ben onu oluyor.

Aynen öyle burnumdaki kemik çıkıntısı için geçmezse ne olacak onu konuşalım diyeceğim. Gerçekten ne varsa ödem deniyor. Burada bir çok konu okudum. Önce başlarından savmak için ödem diyorlar 8 ay sonra ufak bir törpü, 1 sene sonra da ikinci ameliyatla düzeltirim ben onu oluyor.
Kesinlikle öyle dediğiniz gibi maddi manevi çektiklerin de cabası. Dr a ne oluyor ki. Olan hastaya oluyor.

Benim aklıma bu gelmemişti. Ameliyathane saatlik kiralanıyorsa (ki muhtemelen öyle) çok kısa süren ameliyatlarda başarılı sonuç elde edilemeyince hastada şüphe oluşabilir.

Benim aklıma bu gelmemişti. Ameliyathane saatlik kiralanıyorsa (ki muhtemelen öyle) çok kısa süren ameliyatlarda başarılı sonuç elde edilemeyince hastada şüphe oluşabilir.
Evet biz öyle düşünüyoruz saatlik kiralamış dr sonuçta biz dr ile hastanenin anlaşmasını kaç saatlik kiraladığını hastaneye ne kadar ücret verdiğini bilmiyoruz

Benim ameliyatım 3 saat sürmüştü. O da bana çok gelmişti , çünkü bana göre uğraşacağı çok bi şey yoktu ama varmış demek ki🙈

Back
X