Ameliyatı regli dönemine denk gelen varmı?

babll

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
25
15
18
Bayanlar ameliyatı regli dönemine denk gelen varmı ? İptal mi oluyor yoksa ameliyat yapılıyormu ..Çok merak edıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım :)
 
Doktor bana denk gelmesin demişti .ona göre tarih seçtik zaten olsa pek iyi olmaz mis alçı ile eğilmek falan zor oluyor.yani rahatlık açısından olmadığın günü seç bence
 
Bayanlar ameliyatı regli dönemine denk gelen varmı ? İptal mi oluyor yoksa ameliyat yapılıyormu ..Çok merak edıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım :)
Engel değil canım .korkma bende regl döneminde ameliyata girdim sorun yok
 
Çok ıyı oldu bu benmım amelıyat donemım ramazana denk gelıyorudu 1 hafta tutamıcaktım en azından mazeretlı tutamıcam :) tesekkur ederım sweetnose :)
 
Bende aynı durumdaydın. İç çamaşırını çıkartmamışlardı..
 
Hic sorun degil dediler bana da o durumda ic camasirini cikarmak zorunda degilsin, tabii gelmese senin acindan daha rahat olur ozellikle ameliyat sonrasi. Ameliyat sirasinda beni bir karin agrisi tuttu nereme yanayim bilemedim, sakin lokal anesteziyle ameliyat olmayin arkadaslar:)))
 
Back
X