ameliyatım bir kez ertelendi ama hala iyileşemedim yardıım

bastan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
417
0
96
İstanbul
kızlar 29.03 pzts.burun ameliyatım vardı ama önce boğazdan hastalandım tam atlatıyorum derken grip gibi oldum ses gitti boğaz acıyo ilaç kullanıyordum normalde bu kadar sürmezdi ama ameliyatı çok mu taktım ne geçmedi.pzts gittim dr.anesteziste yönlendirdi.o da haklı olarak ertelemek daha doğru olur dedi.5 nisana ertelendi ama gel görki hala çok halsizim bugün tylolhot içtim sanki hapşurma geçer gibi ama halsizlik uyku var ya geçmezse gene pzts.kadar naparım tam hazırlanıyorum olamıyorum gerçi bu hafta olamadığım iyi oldu halsizim bayaa ama tekrar olamazsam off ya başınıza geldi mi??:bbo:

üzülme cnm geç olsun güç olmasın..demek ertelenmesi hayırlısı imiş:)ilaçlarını düzenli kullan iyleşirsin tatlım fazla kafana takmaaa valla iycene insan hasta oluyor:)

saol cnm ama olmadı dahiliyeye bi gidicem düzgün ilaç versin ama ameliyat öncesi fazla ilaç kullanamam diye gitmiyorum ameliyat sonrası da hasta gibi oluyormuşsun zaten ikisi bir arada olursa diye korkuyorum

saol cnm ama olmadı dahiliyeye bi gidicem düzgün ilaç versin ama ameliyat öncesi fazla ilaç kullanamam diye gitmiyorum ameliyat sonrası da hasta gibi oluyormuşsun zaten ikisi bir arada olursa diye korkuyorum

cnmm estetik olcagın doktora git muayene ol ilaç yazdın bence:)bende öle yapmışttım:)

içtiklerin yeterli dedi bana da geçmiyo geçmiyo hergün farklı bir boyuda ulaşıyo yapıştı kaldı bugün halsizlik var boğaz acısı var dün hapşırık vardı bitkisel bişilerde yapmak istemiyorum ameliyat öncesi olmazmış gerçi ıhlamur içsem bişi olmaz herhalde

Dunyadaki herseyin bir nedeni vardir herseyde de bir hayir vardir canim hic uzulme bunalmada

valla cnm bana nane limon çok iyi geliyorr ıhlamurada limmon sıkıp iç bolca meyve ye ki vitamin alıp vucudun dinç olsun hemen iyleşesin:)bence iyleşceksin agır dönemi atlatmışsın iyleşme zamanındasın şimdi:)

inşaallah kızlar ya evet bugün ıhlamura yüklenicem meyve falan bakalım yarın nasıl olucam

Dunyadaki herseyin bir nedeni vardir herseyde de bir hayir vardir canim hic uzulme bunalmada

cnm çok haklısın herşeyde bir hayır var zaten bende o yüzden ertelenmesine çok üzülmedim ama gene bakalım hayırlısı

Bende hasta olmamak için baya kasmıştım 1ay oncesinden sağlam durmaya çalıştım acayip grip olan biriydim olmadım ameliyatımın 2ayinda bir hastalandım burnumda kanama başlamıştı oksurup hapsirmaktan aman ameliyattan sonra daha dikkatli ol benden söylemesi ben bile bile lades oldum ictim soğuk suları buzlu sen yapma benim yaptığımı :)

en çokta ondan korkuyorum ya zaten tam iyileşemeyip ameliyattan sonra tavan yapmasından inşaallah olmam

Ben ameliyata hasta girdim, 2 gün öncesinde grip olmuştum, doktor iltihap yoksa sorun olmaz dedi, aferin iç dedi, aferin kullandım, hatta ameliyattan 3 saat önce bile bir tane afern içtim, ameliyattan sonra bir gün daha aferin kullandım, zaten ameliyat sonrası da nezle gibi olduğundan bir rahatsızlığım olmadı yani, doktorunu ara konuş ama sen yine de tabi.
Benim de 10 gün falan oldu, bahar alerjisinden sürekli hapşırıyorum şimdi, kıkırdağım yerinden çıkıcak sandım kafamçokkarıştı

geçmiş olsun cnm ve yeni burnun hayırlı olsun:) bende tylolhot içiyorum birazdan gene arıycam doktoru sen ameliyata girmeden önce hapşırıp öksürmüyormuydun ben krize giriyodum arka arkaya korktum burnumun içinde tamponlar birde hapşırmak öksürmek düşünemiyorum bile ameliyattan sonra nasıl oldun gözlerin sulanmıyormuydu? daha kötü hissetmedinmi peki kendini bende halsizlikte var hapşırıklar geçti ama

Sağol canım. Hapşırıp öksürüyordum ama aferin hapşurmamı kesmişti. Öksürmek o kadar rahatsızlık vermedi. Onun içinde şöyle bir tarif yaptım, balın içine kekik, tarçın ve zencefil koyup yedim ardından süt içtim o baya azalttı öksürüğümü. Gözlerim ve burnum akıyordu tabi, ameliyattan çıkınca yatarken hatta, gözlerim sürekli yağmur gibi aktı, ama ameliyatın da öyle bir etkisi varmış. Ama ben pek rahatsız olmadım, çünkü narkozluydum, serum falan da iyi geldi herhalde, burnum zaten hafiften akıyordu ha akmış ha kanamış farketmedi. Hatta önceden de nezle olduğum için ameliyatın getirdiği nezle durumuna kolay alıştım, herşey bana kolay geldi açıkçası. İnşallah sana da öyle olur. Ameliyat olduğum gün de aferin içtim ertesi güne kadar. Sonra da ne zaman iyileştim ayırt edemedim, ameliyat sonrası da nezle gibi olduğumdan:) Bir de ameliyat sonrası boğazların da ağrıycak, hasta olduğundan değil yani aklında olsun.

tarif süper gibi inşaallah bende de işe yarar bu arada hapşırıklarım geçti yazmıştım hemen geri alıyorum yazdım gönderdim arka arkaya başladı bana inat gibi :)) öyleyse ameliyattan çıkınca bende devam edeyim grip nezle için bişiler boğaz ağrısı için antibiyotik veriyorlarmış zaten ayrıca ben hala kullanıyorumda beni bu hastalık her yönden vurdu zaten bu pzts de alınmam ameliyata diye korkuyorum şu senin formülü bi deniycem bakalım saol

Benim doktorum sorun yapmadı canım, ameliyat açısından bir zararı olmaz belki sen rahatsız olursun dedi, o kadar da rahatsız olmadım yani, ameliyat oldum sonuçta olcak o kadar. Ben ameliyatın gecesi, ertesi gün 6 da kalkıcam ameliyata gitcem ama stresden değil, nezleden nefes alamadığımdan uyuyamadım. Nezle olunca nefes alamıyordum ben deviasyondan dolayı. Bütün kış durdu ameliyyatn önceki günü buldu nezled e. Neyse işte eşim dedi, sen çok kötüsün nasıl ameliyat olucaksın, ay dedim yetti vallahi olayım da kurtulayım:) İnşallah iyi bir şey yapmışımdır. bilmiyorumkismile
Bu arada senin doktorun kimdi canım?

aynen sorma benim eşimde pek destekti :)) olmada, hastasında birde benim ufaklıkta var onuda zaten nasıl bırakıcam diye zaten kafam bi dolu birde hastalık allahtan anestezist verdi kararı yoksa ben mümkün değil girerdim bir anda herhelde benim dr.süreyya şeneldir
seninki kimdi?

Sadullah Karun canım benimki. Neyse sıkma sen canını geç olsun güç olmasın hayatım.

bu sabah ilk defa hapşurdum bende korkuyodum deli gibi hiç bişey olmuyomuş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…