saol cnm ama olmadı dahiliyeye bi gidicem düzgün ilaç versin ama ameliyat öncesi fazla ilaç kullanamam diye gitmiyorum ameliyat sonrası da hasta gibi oluyormuşsun zaten ikisi bir arada olursa diye korkuyorum
içtiklerin yeterli dedi bana da geçmiyo geçmiyo hergün farklı bir boyuda ulaşıyo yapıştı kaldı bugün halsizlik var boğaz acısı var dün hapşırık vardı bitkisel bişilerde yapmak istemiyorum ameliyat öncesi olmazmış gerçi ıhlamur içsem bişi olmaz herhalde
geçmiş olsun cnm ve yeni burnun hayırlı olsun:) bende tylolhot içiyorum birazdan gene arıycam doktoru sen ameliyata girmeden önce hapşırıp öksürmüyormuydun ben krize giriyodum arka arkaya korktum burnumun içinde tamponlar birde hapşırmak öksürmek düşünemiyorum bile ameliyattan sonra nasıl oldun gözlerin sulanmıyormuydu? daha kötü hissetmedinmi peki kendini bende halsizlikte var hapşırıklar geçti ama
tarif süper gibi inşaallah bende de işe yarar bu arada hapşırıklarım geçti yazmıştım hemen geri alıyorum yazdım gönderdim arka arkaya başladı bana inat gibi :)) öyleyse ameliyattan çıkınca bende devam edeyim grip nezle için bişiler boğaz ağrısı için antibiyotik veriyorlarmış zaten ayrıca ben hala kullanıyorumda beni bu hastalık her yönden vurdu zaten bu pzts de alınmam ameliyata diye korkuyorum şu senin formülü bi deniycem bakalım saol
aynen sorma benim eşimde pek destekti :)) olmada, hastasında birde benim ufaklıkta var onuda zaten nasıl bırakıcam diye zaten kafam bi dolu birde hastalık allahtan anestezist verdi kararı yoksa ben mümkün değil girerdim bir anda herhelde benim dr.süreyya şeneldir
seninki kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?