Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ameliyatım var yarın :) pijama terlik, yedek çamaşır çorap, ıslak mendil, kağıt havlu yeterli olacaktır sanırım. Su vs hastaneden temin edilir zaten.
)önden düğmeli pijama ve eşofmanKızlar yarın ameliyatım var yanıma neler almam gerek bşlgisi olanlar paylaşabilir mi ? buna benzer konu varmıydı bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın :/
)önden düğmeli pijama ve eşofman
(Pijamayı hastanede kaldığında eşofmanı eve çıkarken giyer)
2-) göz altı için buz maskesi,göz maskesi diye satılıyor
3-) göz altı morlukları için arnica cicabio krem
4-)terlik (en kolay giyileninden,eğilmek yasak)
5-) dudak koruyucu stik (ağzı açık uyuyacağından çatlamayı önler)
6-) küçük ayna
7-) meyve suyu,süt,bisküvi
kulak çubuğu ( burun kenarında kanama olursa suya batırıp temizleyecek)
9-) lap top ve kulaklık da alsın yanına isterse vakit geçirmek için
10-) kağıt havlu,ıslak mendil
Aslında kişiden kişiye morluk durumu değişiyor..belki de senin hiç olmaz,belki fazla olur bilemem,krem çok etkili mi morluk için,pek değil..sadece dokuyu yumuşatıyor ama morlukların kendine öZgü geçme süresi var,maksimum 1 hafta..o nedenle hangi krem olduğunun çok önemi yok,eczacıya durumu anlatırsan seni yönlendirir..en önemlisi buz kompresi..cidden hem rahatlatıyor hem tedavi ediyor..Allah yardımcın olsun..ben de 3. Yü düşünüyorum..bakmak istersen konu başlığı var..
Kızlar yarın ameliyatım var yanıma neler almam gerek bşlgisi olanlar paylaşabilir mi ? buna benzer konu varmıydı bilmiyorum şimdiden kusura bakmayın :/
Evet canım 15. Gün alıncak tamponlarım. Yeşile döndğ morluklarım hala daha tat alamadıgım için su çok az tüketiyorum garip geliyor ve ödemlerim hala daha göz altımda kaldıTamponları 15. Gün mü alacaklar? Bol sıvı tüket, morlukların yavaş yavaş solmasını bekleyeceksin mecbur. Ama ağrın vs oldukça buz kompresi yapabilirsin beni rahatlattı.
Süphan tunca oldum cnmGeçmiş olsun hangi doktora ameliyat oldunuz?
anansı duymamıştım vallla onada başvurucam çünkğ hala daha ödemler göz altımda kaldıBol bol sıvı tüketip ananas yemelisin bnmde 5. Gün ameliyatımın :)) ameliyattan çıktığım gün ve 1. Gün yüzümde ameliyat olduğumu belli eden tek şey bandajlarımdı ama 2. Günden sonra ödem gözlerimden başladı ve ben çenemde cok az kaldı. 2-3 lt su içip ananas yiyorum çok etkiliSedoos53
Merhaba , şimdi Deniz gecmıs olsun dılıyorum , jel buz pedleri war onları buruna gelmeyecek sekılde uyguluyorsun ben sadece 2 gün uyguladım çünkü hiç morluk yoktu sadece ödem için yaptım .. Bende ilk ist da olacaktım sırf hastane odalarında rezil olacağım dıye ant da oldum ama Dr mükemmel di iyi ki de ant da olmuşum diyorum.. Ameliyat sonrası cilt yıkanmadığı için yağlanma oldu ıslak Pamukla silip tonik uyguladım cildim rahatladı .. Diş bakımına 2. Gün başladım düzenli olarak yapıyorum .. Şişlik ödem için 2-3 lt arası su içip ananas yiyorum her gün .. Bnm durumlar böyle :)))Merhaba, benim iki hafta sonra ameliyatim var. Ameliyat olanlar yazabilir mi ne ictiniz ne yediniz, cilt ve dis bakimini yapabildiniz mi? Otelde kalacagim icin ne götürecegimide bilmiyorum. Buz kompresini nasil yapmam gerek yardimci olursaniz sevinirim.
Merhaba canım ben buz petleri eczaneden kendim almıştım yanında biri kalacak mı ? Bünyeden bünyeye değiştiğine inanıyorum ben malesef 4 gün boyunca hastanede kaldım açık ameliyattı belki siz hemen ayaklanırsınız ama ilk gece çok önemli birini yanınızda bulundursanız size yardımcıda olurdu aslındaKapali mi oldunuz? Morarmaniz olmamasi cok iyi. Gecmis olsun sizede. Buz pedlerini biliyorumda onlari dondurmak var otelden artik hep rica etmek zorunda kalcam galiba.. yurt disinda yasiyorum o yüzden pek bilgim yok türkiyede nasil oldugunu.. ben kendim mi almam gerekiyor pedleri yoksa hastane veriyor mu?
Merhaba canım ben buz petleri eczaneden kendim almıştım yanında biri kalacak mı ? Bünyeden bünyeye değiştiğine inanıyorum ben malesef 4 gün boyunca hastanede kaldım açık ameliyattı belki siz hemen ayaklanırsınız ama ilk gece çok önemli birini yanınızda bulundursanız size yardımcıda olurdu aslında