- Konu Sahibi Limonlu kek
merakla beklioruz canimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bayıldım allah mutlu etsin yeni burnun şans getirsin :)Yükledim merak edenler bakabilir :)
kesinlikle cok guzel olmus ve sismemissin ne kadar guzel masallah ya ben niye bu kadar cok sisim bole mi kalcam ben ya offffffffCanım bayıldım allah mutlu etsin yeni burnun şans getirsin :)
Senin ne kadar oldu canımkesinlikle cok guzel olmus ve sismemissin ne kadar guzel masallah ya ben niye bu kadar cok sisim bole mi kalcam ben ya offffffff
3 ay oldu hala kalin kutuk gbiSenin ne kadar oldu canım![]()
Ödem attırıcı bişeyler iç bence canım ya 3 ay bile olsa hala çok yeni3 ay oldu hala kalin kutuk gbi
maydonoz suyu icemiorum acikcasi onun yerine maydonoz u direk yiyorum bir bag resmen anans enzimi kullandim 1 ay ona geri baslamayi dusunuorum hayatimdan tuzu sekeri cikarrtm tuzun tadini unuttum diyebilirim sigara cok fazla icmeye basladim geceleri bile uyuyamadgm icin canimin skknlgndan gunde 1 paket rahat bitio diyebilirimÖdem attırıcı bişeyler iç bence canım ya 3 ay bile olsa hala çok yeni
Fotoğrafları görmek için ne yapmak gerekiyor ? Ben yeni aktifim bu sitede.Canım bayıldım allah mutlu etsin yeni burnun şans getirsin :)
uyenin uzerine tikla paylastgibfotograflari gor diye bi secenek var ordan goruntuleyebilirsinFotoğrafları görmek için ne yapmak gerekiyor ? Ben yeni aktifim bu sitede.
evet benimki agrriyo bileKızlarr dışardan geldim burnumu hissetmiyorummm çook soğuk sanki burnum yok gibi dokunuyorum ama neye dokunuyorum bilmem öyle bir his var şu an :)Çok soğuklarda mümkünse en iyisi dışarı çıkmamak sanırım :)
Şimdi ısınmaya başladımda sızlamaya başladı :)evet benimki agrriyo bile
cok dikkat et iyi koruŞimdi ısınmaya başladımda sızlamaya başladı :)
Gerçekten çok dikkat etmek lazım, zor olan ameliyat değil kesinlikle iyileşme sürecicok dikkat et iyi koru
Gülerken feci burnum gerilip ağrıyor ya yamuluyor gibi geliyor atelden heraldeGerçekten çok dikkat etmek lazım, zor olan ameliyat değil kesinlikle iyileşme süreci
Gülerken feci burnum gerilip ağrıyor ya yamuluyor gibi geliyor atelden heralde![]()
Valla ne eziyet çektik kızlar ya allah utandırmasın :)Ben gülemiyordum bile .Hatta şimdi bile üst dudağımı çok rahat hareket ettirdiğimi söyleyemem gülüşüm bile yeni kendine geliyor :)
Valla ne eziyet çektik kızlar ya allah utandırmasın :)