- Konu Sahibi Limonlu kek
nasıl izlemeye alınıoİzlemeye alırsanız görebilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl izlemeye alınıoİzlemeye alırsanız görebilirsiniz
ya benimde bi sorum olucak hani demişsin ya müthiş bi ağrı oldu diye,sonraki zamanlarda ağrı veya sızı tekrar etti mi?
Benimde öyle canım sanki donup düşücek gibi böyle kütük gibi şiş zaten korkuyorumMerhaba,
Kızlar bu aralar soğukta fazla geziyorum ve burnum sızlıyor sizinde soğukta böyle sorun oluyor mu ?
Resmen çok soğuktan acıyor bi sorun olmaz dimi :S
Benimde öyle canım sanki donup düşücek gibi böyle kütük gibi şiş zaten korkuyorum![]()
canım mükemmel olmuuuşş gerçekten. Hangi doktor ve ne kadara yaptırdın?Herkese merhaba,
Yeni üyeliğimin ardından konuyu açma zamanı gelmişti.
9 aralıkta ameliyat oldum.
Ameliyattan çıktığımda bütün gün bütün gece sürekli uyudum uyandım ve hiç ağrım olmadı. Saat gece 22.00 'da ağrım başladı ve bir saat müthiş ağrı çektikten sonra saatim gelince yani saat 23:00 'da ağrı kesicim yapıldı. Ağrı kesildi ama burnumda zonklamalar devam etti...
O saatten sabaha kadar da yine sürekli uyudum uyandım tam bir uyku haline bir türlü geçemedim ki bu bir hafta devem etti...
Morluklara gelicek olursak ameliyattan çıktığımda gözlerimin küçük bi kenarında kızarıklık gibi bir şeyler vardı dedim bu kadarla atlattım morarmadım.Ama öyle olmadı tabiki.. Saaatler ilerledikçe morarıklık artmaya başladı Gece yarısından sonra iyice morardım bildiğiniz patlıcan moru gibi bir renk gözlerimin üstünüde altınıda kapladı bildiğiniz panda gibi oldum. Gece yarısından sonra şişlikler ortaya çıktı... Sabah olduğundan ise şişlikten bi gözüm çizgi haline geldi ve kapanıcak gibi oldu .. Ağzımı da oynatamıyordum doğal olarak yemekte yiyemiyordum su çorba ve meyve suyunu pipetle içiyordum.
2. günü morluklarda şişliklerde en üst seviyeye geldi. Resmen kendimden korktum...
Morluklar gün geçtikçe sararmaya başlarken şişlikler tüm yüzüme yayıldı yüzüm yanlara genişledi ve aşağı doğru sarktı..Biri görse kesinlikle tanıyamazdı ki yüzüm benim yüzüm değildi sanki..
Hiç geçmeyecek sandım. Ama şişliklerde morluklarda geçti.Morluklardan sarı sarı biraz kaldı tabi ki...
Ayın 15'inde gittim burnumun üstünde ki o plastik şeyi, tamponları ve dikişleri aldırdım.Bugün 9. gün.
Albüme foto ekleyeceğim birazdan. Fotoyu bugün çektim.Bantlar var henüz şişmesini engellemek için konuldu.Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.
Ayrıca sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeden sorabilirsiniz :)
Çok teşekkür ederim:)Slm limonlukek burnun çok güzel olmuş güle güle bi ömür kullan inşallah darısı başımıza
Ameliyat olmayan burunlar bile soğuktan hissedilmiyor sızlıyor gayet normal bence senin durumunda![]()
Merhaba benim de 1 hafta sonra kontrolum ve ameliyatim var. Rabbim sevindirir bizi insallah. Fotograflarini goremedim bana mesaj atabilir misin?
Bi de ameliyattan once doktor sana burnun boyle olucak diye bilgisayardan gosteriyor mu? Yani ameliyattan sonra nasl bir burun olacagini bilip mi giriyosun
Çok teşekkür ederim.Serkan baltaya ameliyat oldum.Araştırma hastanesinde olduğum için fiyatı iki bin tl yi geçmedi.canım mükemmel olmuuuşş gerçekten. Hangi doktor ve ne kadara yaptırdın?