- 1 Mayıs 2016
- 81
- 46
- 88
- 29
- Konu Sahibi gullguzelim
-
Efsane heyecanlıyım..Allah yardımcısı olsun herkesin umarım herşey gönlümüzce olur kızlar özgüven eksikliği çekmeyiz artık :)
Benimde canım inş sonuçlar istediğimiz gibi olur kime olucaksın? :)Benimde tam 1 hafta kaldı inanılmaz heyecanliyim ve stresliyim ya :) Umarım herşeyi istediğimiz gibi olur içim içimi yiyo resmen :)
Benimde canım inş sonuçlar istediğimiz gibi olur kime olucaksın? :)
kizlar gecmis olsun simdiden heyecan yapmayin.. oncesi zor geciyor sadece sonrasi daha kolay inanin
ameliyat olduktan sonraki ilk günleri kastediyor sanırım. :) ilk 3-4 gün zor. ilk 4 günden sonra çok çok rahatlıyorsunuz. hele 8 gün sonra tüm morluk ve şişlikler %95 geçiyor. normal hayata dönüyorsunuz :)Kimisi de diyor asıl sonrasi zor diye :) herkesin süreç farklı işliyor sanırım
ameliyat olduktan sonraki ilk günleri kastediyor sanırım. :) ilk 3-4 gün zor. ilk 4 günden sonra çok çok rahatlıyorsunuz. hele 8 gün sonra tüm morluk ve şişlikler %95 geçiyor. normal hayata dönüyorsunuz :)
Dilerim çok rahat atlatırsınız :)Siz böyle deyince biraz daha rahatladım :) Teşekkür ederim umarım benimde dediğiniz gibi olur :)
Benim sadece iki günümm hatta cumartesi sabah 1 günüm diyebiliriz :)
Umarım hepimiz tüm ameliyat olacaklar ameliyatı çok kolay bir biçimde atlatırız ve sonrasında burnumuzla mutlu mesut yaşarız :)
Nasıl geçti canım kime oldun durumun nasılBen salı oldum kızlar darısı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?