Ameliyatım'a son 10 gün :)

gullguzelim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
81
46
88
29
Efsane heyecanlıyım..Allah yardımcısı olsun herkesin umarım herşey gönlümüzce olur kızlar özgüven eksikliği çekmeyiz artık :)

kime ameliyat oluosunuz bende burun ameliyati olmak istiorum ama doktora karar veremdim ankarada onerebilceginiz bi doktor varmi?

ameliyat olduktan sonraki ilk günleri kastediyor sanırım. :) ilk 3-4 gün zor. ilk 4 günden sonra çok çok rahatlıyorsunuz. hele 8 gün sonra tüm morluk ve şişlikler %95 geçiyor. normal hayata dönüyorsunuz :)

Siz böyle deyince biraz daha rahatladım :) Teşekkür ederim umarım benimde dediğiniz gibi olur :)

Bende olucam kızlar ama aklımda bi sürü soru işareti var korkuyorum yani. İnşallah hepimizin iyi geçer

Ameliyat olana kadar süreç gerçekten çok heyecanlı herkesin dediği gibi gerçekten beklemek ve şu stresi yaşamak ameliyatı olmaktan daha zor olsa gerek :)

Benim 12. Gunum bugun sizin de iyi gecer insallah :) ameliyat hic korkulacak bir sey degil benim ağrım sizim hic olmadi morluk ve sisligim de azdi ameliyattan sonra ilk dort gun zor tamponlar ciktiktan sonra baya rahatliyorsunuz alci varken de burnunuzun seklini merak ediyorsunuz alci ciktiktan sonra burnunuz cok buyuk veya kalkik gelebilir benim 3 -4 gunde bile indi biraz sislerim ameliyat kolay ameliyattan sonrası sabir isi şimdiden gecmis olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…