Ameliyatimin 4.gunu gittikçe şişlikler artıyor sanki üst dudagim cok feci

salsam

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
15
0
11
Bolu
Ameliyatimin 4.gunu gittikçe şişlikler artıyor sanki üst dudagim cok feci 4.gunu olan arkadaslarla kıyaslandığımda kendimi cok kotu hissediyorum ilk gün hiç şişlik falan yoktu son üç gündür yanaklarim ozellikle dudagim davul gibi dudagimin icin simsiyah gözüküyor aynadan baktigimda psikolojim bozuldu arkadaşlar normal midir acaba doktorum normal dedi pazartesi gidicem bakalim ikinci gün de tamponlarim cikarildi ama cikarildigindan beri hiç nefes alamadim tıkanıklik ikisi de temizliyemiyorum da ne dersiniz arkadaşlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tatlım endişelenme 3 ve 4. günde şişlikleer maksimum oluyor fakat sonrasında inmeye başlıyor rahatlayacaksın biraz sabır :)

bu arada ben denizsuyu spreyi ve kulak çöpüyle çok hafifçe temizliyordum ama yine de tıkanıklık oluyoo çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Fotoğraflarım acilmiyor mu acaba

gecmis olsun dudaginin icinin siyah olmasi biraz garip mikrop kapmis olmayasin

bu arada ben denizsuyu spreyi ve kulak çöpüyle çok hafifçe temizliyordum ama yine de tıkanıklık oluyoo çok geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim ama su an burnundam cok dudagim beni endişelendiriyor neden bu kadar etkilendi ve ici simsiyah anlamadim Ilk gün cok iyiydim hatta benimle olan bi kac kiz vardı onlarin cok kötüydü doktor bile durumumu ck begenmisti su an cok korkuyorum önceki Burnum cok kotu değildi oldum bakalim ama su halimi gördükçe kotu oluyorum

kuzum kıyamam ya benim dudağımda biraz şişti ve iççerde dikiş vardı ama siyahlık olmamştı herkeste farklı reaksiyonlar olabiliyor doktorun tel no vermedi mi arayıp sorsan bi için rahat ederdi:44:

Benimde galiba dudagimin içinde dikis var dilime değişik biseyler geliyor ondan olabileceğini dusundum doktorum cok ilgili sagolsun dun aradim ama sabret dedi inecek dedi ama ben korkuyorum üç gundur değişen hiçbişey yok Burnum için deniz suyu ve merhem kullanıyorum ama ne fayda açılmıyor cok tıkanıklik.

Cok bulanık ama burda ameliyattan bi kac saat sonra ilk gün hiçbi sorun yoktu tabi ki sismesini bekliyordum ama bu kadar degil dudagim a cok uzuluyorum

Hangi doktora ameliyat oldun? şişliklerin geçmesi 1 haftayı bulur yani genel olarak geçmesi yoksa tamamen geçmesi 6 ay ama bu durumun normal değil bu durum ilk 1 hafta içinde geçmesi lazım geçmezse şüphelenmelisin daha 4.gün diyorsun bekle ilk gün nasıl şiş değilken 2 günde bir den şişti ise dudağın yada burnun aynı şekilde 1-2 gün içinde inanılmaz derecede şiştiği gibi inanılmaz derecede birden inedebilir böyle düşünüp rahatla canım. Birde burnundaki problem neydi?

Son düzenleme:

Burunda kemik egriligi vardi kötü değildi ameliyat olmazdim ama geçen sene kırıldı cok kotu olmasa da kırık psikolojisinden ameliyat olmaya karar verdim ins dedigin gibi olur canım korkmaya başladım çünkü

dedigim gibi 4.gün belki akşama doğru inicek bile .d allahın mucizesi sen dua et allah isterse herşey olur. burnumdan bende ameliyat olucam doktor araştırıyorum. Hala karar veremedim. 17 yaşındayım ben. Burnumda benimde kemik eğriliği var top darbesi aldım yüzüme, burnum sola doğru yatık gelişti. Ama benim eğrilik tipimide etkiliyor asimetri yaratıyor göz kapağımı eğri gibi kaşımıda düşük yapıyor.

Düzenleme : Doktorun için attıgın özel mesajı görmemiştim gördüm tamam. Eskişehirde değilim. Sivasdayım

Son düzenleme:
Coook gecmos olsun ilk hafta sislikler icin normal diyolar bende daha ameliyat olmadim 12agustosu bekliyorum ama cook korkuyorum.sakincasi yoks kime ameliyat oldun ogrenebilirmiyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen kime ameliyat olucaksın 12 ağustosda bende olucam karar veremedim eğrilik var bende

Cok cok teşekkür edrim ins geçicek bakalım bekliyorum hala ayni özelden yazdim doktorumu :))

Bende yazdim canim ozelden

off kızlar benim de 2.gün akşamım...şiştim şiştim davul gibiyim nefes alamıyorum uyuyamıyorum...nerdeyse olduguma pişman olmak uzereyım.. beynım ve dıslerım zonkluyo agrıyo...
ama burnumn şeklı guzel gıbı tabı atel cıkınca gorucez artık da...
herkese gecmıs olsun valla zor

Benim de diş etlerim ve dişlerimde feci derecede ağrı olmuştu , bana hemşire arkadaş uyuşturucu sprey vermişti eczaneden temin edebilirsiniz sanırım böyle nane tadında birşey ama etkisi baya sürüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…