Ameliyatimin 4.gunu gittikçe şişlikler artıyor sanki üst dudagim cok feci 4.gunu olan arkadaslarla kıyaslandığımda kendimi cok kotu hissediyorum ilk gün hiç şişlik falan yoktu son üç gündür yanaklarim ozellikle dudagim davul gibi dudagimin icin simsiyah gözüküyor aynadan baktigimda psikolojim bozuldu arkadaşlar normal midir acaba doktorum normal dedi pazartesi gidicem bakalim ikinci gün de tamponlarim cikarildi ama cikarildigindan beri hiç nefes alamadim tıkanıklik ikisi de temizliyemiyorum da ne dersiniz arkadaşlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada ben denizsuyu spreyi ve kulak çöpüyle çok hafifçe temizliyordum ama yine de tıkanıklık oluyoo çok geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim ama su an burnundam cok dudagim beni endişelendiriyor neden bu kadar etkilendi ve ici simsiyah anlamadim Ilk gün cok iyiydim hatta benimle olan bi kac kiz vardı onlarin cok kötüydü doktor bile durumumu ck begenmisti su an cok korkuyorum önceki Burnum cok kotu değildi oldum bakalim ama su halimi gördükçe kotu oluyorum
Hangi doktora ameliyat oldun? şişliklerin geçmesi 1 haftayı bulur yani genel olarak geçmesi yoksa tamamen geçmesi 6 ay ama bu durumun normal değil bu durum ilk 1 hafta içinde geçmesi lazım geçmezse şüphelenmelisin daha 4.gün diyorsun bekle ilk gün nasıl şiş değilken 2 günde bir den şişti ise dudağın yada burnun aynı şekilde 1-2 gün içinde inanılmaz derecede şiştiği gibi inanılmaz derecede birden inedebilir böyle düşünüp rahatla canım. Birde burnundaki problem neydi?
Burunda kemik egriligi vardi kötü değildi ameliyat olmazdim ama geçen sene kırıldı cok kotu olmasa da kırık psikolojisinden ameliyat olmaya karar verdim ins dedigin gibi olur canım korkmaya başladım çünkü
Coook gecmos olsun ilk hafta sislikler icin normal diyolar bende daha ameliyat olmadim 12agustosu bekliyorum ama cook korkuyorum.sakincasi yoks kime ameliyat oldun ogrenebilirmiyim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Coook gecmos olsun ilk hafta sislikler icin normal diyolar bende daha ameliyat olmadim 12agustosu bekliyorum ama cook korkuyorum.sakincasi yoks kime ameliyat oldun ogrenebilirmiyim?
Bende yazdim canim ozelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?