Ameliyatımın 7. Günü (Resimli) :)

lusiferaz86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
138
26
98
39

O yüzüme bakanların "tansiyonumu" düşürdün tepkilerinden eser kalmadı.Akşama arkadaşlar ziyaretime gelecekmiş birşeyler alıp geleceğimUmarim düsüp bayilmam kizlar

Ala ala cnm yaa tum ameliyatlar bu kadar morariyor mu bazi doktorlarin instagramda vidolari var hic bu kadar morluk yok onlarin hastalarinda anlamadim

Ala ala cnm yaa tum ameliyatlar bu kadar morariyor mu bazi doktorlarin instagramda vidolari var hic bu kadar morluk yok onlarin hastalarinda anlamadim
benim göz kapağım morarmıştı altı değil 5. gün gecmişti cilt yapısına hassasiyete göre değişiyor morluk sanırım buz uygulaması da önemli

Vallahi doktorum da şaşırdı.Cildim çok hassas anestezinin etkisiyle bile kıpkırmızı olmuş boynuma kadar cildim

yandan mı. bnm hem üstten hem yandan fotom vardı merakım gitti yoksa catlardım size tamponmu taktılar dün. tam okuyamadım konuyu
Takılmadı çok şükür tahlil sonçlarına göre gerek kalmadı.8. Güne girdim hala koyu kan geliyor Ayrica tampon yok demislerdi ki baska doktor'a gittigimden kamerayla gordü silicon splint varmis !!!!Silikom splint denilen şey zaten tampon değil mi ????

evet canım ortası delik onun o delik yerde ilk bez tampon oluyor o kanı emiyor ilk gece sonra 2. gün falan o bez tamponu alıyorlar silikon 1hafta kalıyor belki sana bez tampon koymadıkları için bu kadar kandan çekmişsindir

gecmiş olsun cnm evet tampon o cnm. bende oda yoktu içinde hiç bişi yoktu.

Bende bez yokmuş sadece Kendimi kandırılmış gibi hissettim başka bir kbbci içinde silikon var diyince

gecmiş olsun cnm evet tampon o cnm. bende oda yoktu içinde hiç bişi yoktu.
Teşekkür ederim. Doktorum genizine su çeker gibi çek ilaçları, tükür korkma demişti.Benim afedersiniz beynimi balgam kapladı sanki çektikçe kan geldi.Acaba fazla mı çektim sanki silikonlar sıkıştı içeride yutkumduğum zaman sanki kulaklarım burnum yüksek bir şekilde birbirini vakumluyor.Su bile içerken tıkanıyorum

deniz suyu kullandınız ddmi. tampon zor oluyor gercekten. eşimde dayanamamıştı baskısına 2. gün kendi söküp aymıştı tamponu cok baskı yapıyormuş damağa fln. bende yoktu tampom cok rahattım. tampon cıkınca rahata erersiniz sizde. doktor 5 inde öi gelecekmiş

Deniz suyu bir de illadin adlı bir sprey düzenli kullanıyorum hatta sık da diyebilirim.3-4 saatte bir hava giriyordu burun deliklerimden ama genzimde biriken şeyi temizlemeye çalıştıkça sanki tamponda yapıştı.
Bu arada eşiniz tamponu kendisi nasıl çıkardı ki

cımbız gibi bişiyle cekti aldıydı cnm cok agrı ve baskı yaptı damağına tampon onu cıkarınca rahatlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…