Sizi çok ıyı anlayabılıyorım benım 4 ay oldu burun ucunun uyumak ve sert gırıs kısımları çok sert tam rahat konuşamıyorum ve gulemıyorum bısıler batıyor bırde burun kanatlarımı kesmiş doktor çok gerılıyor o kısımlar ayrıca nefes sorunum oluştu önceden yoktu böyle nefes noterlerde takılıyor gıbı sı kıme oldunuz ameşıyatMerhaba arkadaşlar, ameliyatımın üstünden yaklaşık 20 gün geçti. Burnumun bir tarafı inik fakat diğer tarafı hala şiş. Şiş olan kısımdaki şişliklerde çok sert, kemik gibi geliyor bana.
Ayrıca eğildiğimde, soğuğa çıktığımda burnum bildiğiniz TUTULUYOR. Evet, bildiğiniz böyle kaskatı kalıyor.
Burnumun içi de tamamen kapalı, başta bu kadar değildi sonra iyice şişti. Ne zaman tekrar nefes alabilirim bilmem.
Ayrıca burnumun ucunu hiç hissetmediğim gibi epey uzun ve şiş duruyor. Ayrıca gülümserken canım çok acıyor. Burnumun orta direği adeta taş gibi
Cildim ise çok yağlandı. Silmek fayda etmiyor. Doktorum herhangi bir peelinge izin vermedi burnum için. O yüzden yağlı yağlı geziyorum
Size durum ne??? Psikolojik olarak çok zorluyor beni!
Doktorumun adını henüz vermek istemiyorum:)) Benim doktorum ameliyat sonunda burun deliklerime bakmış ve küçültmeme kararı vermiş. Nedenini sorduğumda zaten büyük değillerdi küçültürsem hiç nefes alamazsın demişti..Sizi çok ıyı anlayabılıyorım benım 4 ay oldu burun ucunun uyumak ve sert gırıs kısımları çok sert tam rahat konuşamıyorum ve gulemıyorum bısıler batıyor bırde burun kanatlarımı kesmiş doktor çok gerılıyor o kısımlar ayrıca nefes sorunum oluştu önceden yoktu böyle nefes noterlerde takılıyor gıbı sı kıme oldunuz ameşıyat
Böyle okudukca Cok korkuyorum ameliyat olmaya. Benimde niyetimde var. Acaba hangi doktora oldunuz?Merhaba arkadaşlar, ameliyatımın üstünden yaklaşık 20 gün geçti. Burnumun bir tarafı inik fakat diğer tarafı hala şiş. Şiş olan kısımdaki şişliklerde çok sert, kemik gibi geliyor bana.
Ayrıca eğildiğimde, soğuğa çıktığımda burnum bildiğiniz TUTULUYOR. Evet, bildiğiniz böyle kaskatı kalıyor.
Burnumun içi de tamamen kapalı, başta bu kadar değildi sonra iyice şişti. Ne zaman tekrar nefes alabilirim bilmem.
Ayrıca burnumun ucunu hiç hissetmediğim gibi epey uzun ve şiş duruyor. Ayrıca gülümserken canım çok acıyor. Burnumun orta direği adeta taş gibi
Cildim ise çok yağlandı. Silmek fayda etmiyor. Doktorum herhangi bir peelinge izin vermedi burnum için. O yüzden yağlı yağlı geziyorum
Size durum ne??? Psikolojik olarak çok zorluyor beni!
Valla ben çok araştırıp ameliyat oldum, doktoruma güvenim tam. Ancak henüz ismini veremiyorum. Ağrı, acı dayanılıyor çok olmuyor ama süreç çok uzun. Benim burun sırtım ince derili ucu kalın derili şansıma. Sırtı iniverdi ama ucu şiş olduğundan upuzun gözüküyor burnumBöyle okudukca Cok korkuyorum ameliyat olmaya. Benimde niyetimde var. Acaba hangi doktora oldunuz?
Sisliklerin ayni derecede inmemesi Cok sık karsılasılan bir sorunmus ne yazikki. Insallah Kisa zamanda daha Iyi ve memnun olursunuz. Sevgiler
Bir 15 gün sonra kontrole gideceğim. Beni en şok sıkan burun içi ödem.Bende 10 gün oldu benim de cildim inanılmaz kurudu pul pul dökülüyor.
Diğer sorunlarınız için doktor ne dedi peki . Beklemek gerek bence. Daha çok yeni
Gece kalkıp bakmadım hiç ama bana da dün biraz kötü bugün daha iyi görünüyor mesela . Ya da ben alışıyorum yeni halime. Birde bu ödemler dönem dönem artıp azalıyor bence. Hani güneşten filan etkileniyor hemenBir 15 gün sonra kontrole gideceğim. Beni en şok sıkan burun içi ödem.bir de sizde de oluyor mu bilmem ama sanki burnum gündüz daha çirkin gece daha güzel gibi
Kesinlikle. Ben gece geç yattığım için bakıyorum, cidden fark varGece kalkıp bakmadım hiç ama bana da dün biraz kötü bugün daha iyi görünüyor mesela . Ya da ben alışıyorum yeni halime. Birde bu ödemler dönem dönem artıp azalıyor bence. Hani güneşten filan etkileniyor hemen
Ama yine de çok çok memnunum. Eski halime bakınca keşke daha önce yaptırsaydım diyorum . İnş sizin de şikayetleriniz bir an önce biterKesinlikle. Ben gece geç yattığım için bakıyorum, cidden fark var
Ben de öyle diyorum kesinlikle. Ama işte zahmetli bir süreç, zorlayıcı. Umarım hepimizinki sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçerAma yine de çok çok memnunum. Eski halime bakınca keşke daha önce yaptırsaydım diyorum . İnş sizin de şikayetleriniz bir an önce biter
Benimde aynı sekilde ucu kalın burun sırtı ince. Benim birinci ayım. Şuan burnumun en şiş ve şekilsiz hali diye düşünüyorum boyle teselli ediyorum kendimi. İnşallah gün gün daha güzelleşicek hepimizinkiValla ben çok araştırıp ameliyat oldum, doktoruma güvenim tam. Ancak henüz ismini veremiyorum. Ağrı, acı dayanılıyor çok olmuyor ama süreç çok uzun. Benim burun sırtım ince derili ucu kalın derili şansıma. Sırtı iniverdi ama ucu şiş olduğundan upuzun gözüküyor burnumSağlık sorununuz var mı?
nefes almanız düzeldi mi sizinBenimde aynı sekilde ucu kalın burun sırtı ince. Benim birinci ayım. Şuan burnumun en şiş ve şekilsiz hali diye düşünüyorum boyle teselli ediyorum kendimi. İnşallah gün gün daha güzelleşicek hepimizinki
Benim burnumda yamukluk ve içinde et vardı. Ödemler bu yüzden mi bu kadar uzun sürdü acaba. Bi tarafın içi tamamen şiş. Acaba burun kanadım mı çöktü diye düşünüyorum takıntılıyım çünküSilikonlarım çıktıkdan sonra burun içi etlerimde şişlikler vardı ama zamanla küçüldü şuanda sadece sürekli burun akıntım olduğu için zaman zaman tıkanıyor, temizlediğimde nefes alabiliyorum. Bu arada silikonlarım çıktından sonra doktorum illadin ve risonel sprey yazmıştı onlar zamanla küçülme yapmış olabilir diye düşünüyorum
Yok değil, zaten burun eti vardı o yakıldı. Bunu gözümle görebiliyorum. Başta yara gibi gözüken yer şişti :)Konka şişmesi olabilir mi acaba şişlik dediğiniz şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?