Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar gerçektende ameliyattan ne kadar süre sonra burn değişiyor benim burun delikleri hala eşit değil nerdeyse üçüncü aya giricem gerçekten tam anlamıyla ne kadar sürede değişiyor sizler ay ay değişimi fark ettinizmii ?
Canım şöyle söyleyim burnun oturması 6ay ile 1 yıl o yüzdenacayip değişiyor!! Ama çoğunlukla olumlu olarak doğallaşıyor ve şişlikler geçiyor.. ya da şişler indikçe kusurlar ortaya çıkıyor.:2:
Canım cevabın için teşekkür ederim..Benim şişler epy indi burun deliklerim eşit değil gerçi doktorumda bu burun anca bir yılda oturur demişti burnumun sağ kanadı pek havalı umarım en kısa zamnda bu durum geçerde burnumşumu daha çok severim çok sabırlı olmak gerekiyor her gün günde belki yüz kere aynaya bakıyorum sanada çok geçmiş olsun inşallah bir daha burnunla ilgili problem yaşamassın :))))
çok teşekkür ederim cnm!! sen de merak etme.. ve burun deliklerine takma ya o da nazarı olsun :) bak asimetri güzellik katar.. o yüzden vucudun sag ile solu farkli
Gerçekten çok takıyorum böyle işler sabır işi..umursamamak lazım taktıkça irdeliyosun irdeledikçe kusur buluyosun şu altı ayı bir doldursam rahatlıycam okadar eziyet çekiliyo ameliyat ve sonrasında insan istiyoki kusursuz olsun.Umarım her şey yolunda gider bakalım bu hafta dr la randevum var ne diycek merak ediyorum
Benimde kanatlanmış uçacak gibi o yüzden yamuk görünüyo doktorum anca br yılda oturur bu burun demşti demekki geçici bi durum sonuçta kıkırdaklarla oynanıyor sanada çok geçmiş olsun canım:)