- 5 Ekim 2025
- 11
- 11
- 3
- 35
- Konu Sahibi ozlemmantar
İhsan kuzucu burun ameliyatımı yaptı. Burnumu komple alarak et yığınına çevirdi. Burdan deneyimimi paylaşma hakkım varken davamı dahi açmış ve ispatlayabilecekken hiçbir hukuki dayanağı olmadan sadece bir ihtar çekti diye paylaşımım silinmiş. Ben zaten avukatım. Neyin yasal olup olmadığını biliyorum. Sahte hesaplar açarak burada hasta else eden mi suçlu yoksa gerçek mağduriyetini paylaşan insanlar mı? Hiçbir hakaret olmadan deneyimimi paylaşıyorum. Burnumu yok etti sonucu koyuyorum bunun neresi suç? Eğer iftira atıyor isem dekontlarımı tüm yazışmalarımı kendi hatasını bizzat kabul ettikleri yazışmaları her şeyi buraya koyayım. Ozaman bakılsın hastasını inkar eden birinde mi suç yoksa insanlar mağdur olmadın diye paylaşım yapanda mı suç? Onun çektiği ihtarın hiçbir yasal dayanağı yok. Bende gider şimdi ihtar çekerim yüz kişiye. Bir anlam ifade etmez burası insanların paylaşımlarını anlattığı bir alansa nasıl olurda mağdurlar paylaşım yapamaz. Başkalarınında hayatı kaysın diye mi? Önceki sonraki halimi koydum bakın güzel olmuş mu ben çok memnunum sizde gidin mi demeliyim? Öyle diyeyim o zaman sizde gidin harika bir doktor ay öyle mükemmel bi doktorum vardı ki çok ilgiliydi. Ameliyat sonrası hele ilgisi o kadar çoktu ki bnde neye uğradığımı şaşırdım. Süper doktor herkes gitsin bakın gidin ve benim gibi olun ne olacak ??? Sonuçta altı üstü bir burun. Ona olun ve bana benzeyin lütfen herkes ona gitsin
Eklentiler
Son düzenleme: