Ameliyatli eş bırakılıp düğüne gidilir mi

ameliyatlı diyince ben de büyük bişey sandım. şehir dışına gidip birkaç gün kalmayacaksa idare edilir ne olacak. büyütüyorsunuz.

ufacık sey ıcın yanımda dursun ıstemem gıtsın adamcagız sankı kac saat kalacak kı enfazla bır ıkı saat ... zaten akşam olacagından sııznde uyku saatınız gelır yatar uyursunuz.

Kizlar haklısınız . Bi arkadasim babamin grip oldugu zaman aklima geldi demis. Benim esimde gripken ablamin bebegi sunnet olucakti hastanede ablam beni cagirmisti yanina zaptedemem tek basima diye. Kendisi bana bir suru afra tafra yapip yollamamisti. Kendisi benden bubu beklerken bana yaptığı benim zoruma giden. Yinede herkese gorusleri icin tesekkurler

Amcayla dahi pek samimiyetimiz yok birakin torunlari :) ailesini torunlarini tanimayiz. Adam bizim dugunumuze geldi diye sulalesindeki butun dugunlere gitme mecburiyetimiz var mi bana mantiksiz gelen bu

Ciddi bir ameliyat olsa haklisiniz da bartholin kisti ameliyat sayılmaz çok küçük bir cerrahi operasyon siz bile gidebilirsiniz düğüne
2 kere yaptırdım akşamında gayet ayakta ve iyiydim

Hiç başıma gelmedigi icin bilmiyorum. Beni aydinlatirsaniz sevinirim . Bende bj haftadir bi sislik mevcut ceviz kadar. Acile gittigimde siringa ile drenaj yapildi antibiyotik kullaniyorum şuan ama herhangi bi inme mevcut degil. Aksine ayni duruyor. Acilde dr bi hafta icinde inmesse ameliyat icin polikliniğe gel dedi. Nasil oluyor ameliyattan sonra agri sizi ve ya sosyal hayatta sikinti yaratiyor mu

Ameliyat değil zaten içiniz rahat olsun , çok az narkoz veriyorlar 20 dk kadar baygin kalıyorsunuz, kiste bi kesik atip içini boşaltıyor sonra steril bezlerle tampon yapıp bi iki saat sonra eve gönderiyorlar
Kist çok can acıtır zaten operasyondan sonra acaip rahatlıyor insan akşamına da hicbirseyiniz kalmaz sosyal hayatı falan etkileyen bir durum yok
Yanlız eşinizin gripliyken yaptığı tribi okudum sizde haklısınız aslında öyle yapan adama iyi bir trip atip göndermemek lazım dugune

Aksine benim hic agrim yok. Burda okudum bayanlar hep agridan acidan soz etmis. Benim hic agrim yok. Esimin yaptigi can sikiciydi kendi benden boyle bisey beklerken bana yaptigi benim sinirimi bozan

Aksine benim hic agrim yok. Burda okudum bayanlar hep agridan acidan soz etmis. Benim hic agrim yok. Esimin yaptigi can sikiciydi kendi benden boyle bisey beklerken bana yaptigi benim sinirimi bozan
Keşke konuyu anlatirken yazsaymışsınız bunu o zaman farklı yorumlar gelirdi inanın, sinir olmakta haklısınız, ablanızın çocuğu söz konusu çok ayip etmiş
Açılmaması çok enteresan ben acıdan oturamazdım ki ağrı eşitim yuksektir

o ameliyatı bende oldum narkoz bile vermediler doğru düzgün çıkınca yarım saat sonra hastaneden çıkardılar. siz bile gidebilirsiniz iyi olursanız çok büyük bir ameliyat değil ki bu

Ya akrabası değil bişi değil. . Alt tarafı dıdıdının dıdısının sünnet düğünü. . Size trip atıp ablanızın oğlunun sünnetine göndermeyen adamı elalemin torununun sünnet düğününe göndermem.. ama konunuza ekleyin bence bu ayrıntıyı. . Herkese hakettiği muamele..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…