Ameliyatsız burun estetiği(burun dolgusu)

rock4ever

ölümün dokunuşları...
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
164
0
Merhabalar
Burun dolgusu ile neler yapılabilir?
  • -Burun eğrilikleri tamamen giderilebilir veya hafifletilebilir
  • -Burun ucu kaldırılabilir
  • -Burun asimetrileri düzeltilebilir
  • -Burun estetiği ameliyatı sonucu oluşan problemler giderilebilir
  • -Burun dudak bileşkesi belirginleştirilebilir
  • -Burun sırtı düzleştirilebilir
  • -Burun alın ilişkisi düzeltilebilir
  • -Burun kanadı çentiklenmesi düzeltilebilir
Burun dolgusu hakkında araştırma yapıyorum kızlar.Ben burun ucumu kaldırtmak ve biraz daha şekilli gözükmesini istiyorum daha önce forumda da gördüm yaptıran bazı arkadaşları,internette de çeşitli videolar izledim ancak Antalya'da bu operasyonu yapan doktorlar var mı yeterli veri bulamadım.Benim gibi burun dolgusu yaptırmak isteyen ya da yaptıran arkadaslar var mı?

Merhabalar
Burun dolgusu ile neler yapılabilir?
  • -Burun eğrilikleri tamamen giderilebilir veya hafifletilebilir
  • -Burun ucu kaldırılabilir
  • -Burun asimetrileri düzeltilebilir
  • -Burun estetiği ameliyatı sonucu oluşan problemler giderilebilir
  • -Burun dudak bileşkesi belirginleştirilebilir
  • -Burun sırtı düzleştirilebilir
  • -Burun alın ilişkisi düzeltilebilir
  • -Burun kanadı çentiklenmesi düzeltilebilir
Burun dolgusu hakkında araştırma yapıyorum kızlar.Ben burun ucumu kaldırtmak ve biraz daha şekilli gözükmesini istiyorum daha önce forumda da gördüm yaptıran bazı arkadaşları,internette de çeşitli videolar izledim ancak Antalya'da bu operasyonu yapan doktorlar var mı yeterli veri bulamadım.Benim gibi burun dolgusu yaptırmak isteyen ya da yaptıran arkadaslar var mı?

merhaba :) ben de bu konuda araştırma yapıyordum bi ara ama bulunduğum şehirde yok.. bide6 ay sonra geçiyormuş dolgu.. fiyatlari da pahalıymış. bnm burnumun çok bi problemi yok ama birazcık daha kalkık durmasını isterdim :) yüzüm ince ve küçük oldugu için burun çok ön planda oluyor maalesf :KK43:

bildiğim ve gördüğüm kadarıyla ünlülerden en bariz belli olanı fahriye evcen.. çok güzel bir bayan burnu eskiden daha kötüydü ama şimdi daha iyi görünüyor estetik olmamasına ragmen nasıl böyle durabilir ki dimi :) dolgu ve kontur makyajla tabiki :KK75:

merhaba :) ben de bu konuda araştırma yapıyordum bi ara ama bulunduğum şehirde yok.. bide6 ay sonra geçiyormuş dolgu.. fiyatlari da pahalıymış. bnm burnumun çok bi problemi yok ama birazcık daha kalkık durmasını isterdim :) yüzüm ince ve küçük oldugu için burun çok ön planda oluyor maalesf :KK43:

Canım 6 ay değil bu senin bütçene bağlı bişey bende yeni yaptırdım 2 gün kadar oldu çok araştırdım araştırarak gidilmeli kesinlikle :)

Bende burnumun biraz daha kalkık ve hoş durmasını istiyorum ama Antalya'da yaptıran kimseyi bulamadım henüz. sen hangi şehirdesin belki yaptıran vardır forumda

Hanimlar tavsiye etmemparaniz boş yere gitmesin birçok doktor kazikci sizden o kadar para aliyor ancak hic bir ise yaramiyor

merhaba ben mersinde burnuma dolgu yaptırdım 6 ay sonunda dolgu yavaş yavaş eriyor ve burnunuz eski haline geri dönüyor. benim dolgumun üzerinden 10 ay geçti, hiçbir şey kalmadı geriye, burnum eski halini çoktaaaannn aldı. ayrıca dolgu fiyatları çok uçuk, şöyle uçuk; kalıcı değil bir kere o yüzden en güzeli estetik olmak. açıkçası pişmanım, keşke hiç böyle bir işe girişmeseydim diyorum :) ayrıca dolguyu burnunuzun yapısı küçük ise tercih edin derim :)

Yorumunuz için teşekkür ederim burnum minik değil ama ameliyat olacak gibi kötü de değil ben birazcık daha kalkık gözükmesini istiyorum sadece.Siz ne gibi bir işlem yaptırmıştınız ve de yaptırdığınız zaman memnun kalmış mıydınız peki?

Yorumunuz için teşekkür ederim burnum minik değil ama ameliyat olacak gibi kötü de değil ben birazcık daha kalkık gözükmesini istiyorum sadece.Siz ne gibi bir işlem yaptırmıştınız ve de yaptırdığınız zaman memnun kalmış mıydınız peki?
rica ederim. benim burnum biraz geniş, çok hafif de kemeri var kemerin belirginliği gitsin diye dolguyu boşluklara enjekte etmişti doktorum, biraz da burun ucuma kullandı ama burun ucum hiç kalkık durmadı aksine öncekinden çok daha büyük bi burun oldu. tabii zamanla o doldu yok oluyor ve o şişlik gidiyor, o zaman çok daha güzel duruyor :) fakat 6 ayın sonunda pek bir etkisi kalmıyor

rica ederim. benim burnum biraz geniş, çok hafif de kemeri var kemerin belirginliği gitsin diye dolguyu boşluklara enjekte etmişti doktorum, biraz da burun ucuma kullandı ama burun ucum hiç kalkık durmadı aksine öncekinden çok daha büyük bi burun oldu. tabii zamanla o doldu yok oluyor ve o şişlik gidiyor, o zaman çok daha güzel duruyor :) fakat 6 ayın sonunda pek bir etkisi kalmıyor
Burnumu kaldırmayacaksa yaptırmayayım o zaman.Yorumlar için teşekkürler :)

Canım 6 ay değil bu senin bütçene bağlı bişey bende yeni yaptırdım 2 gün kadar oldu çok araştırdım araştırarak gidilmeli kesinlikle :)

tatlım kime sorsam 6 ayın sonuna doğru eski haline dönüyor diyor..ki doktorlar da zaten en baştan böyle diyor kalıcı degil ve 6 aydan uzun süre kalmıyor.. hani daha çok para verip de uzun süreli yapma gibi bir durum yok çünkü içine enjekte ettikleri sıvı vs ancak o kadar süre dayanabiliyor. :)

tatlım kime sorsam 6 ayın sonuna doğru eski haline dönüyor diyor..ki doktorlar da zaten en baştan böyle diyor kalıcı degil ve 6 aydan uzun süre kalmıyor.. hani daha çok para verip de uzun süreli yapma gibi bir durum yok çünkü içine enjekte ettikleri sıvı vs ancak o kadar süre dayanabiliyor. :)

Benim arkadasimda çöküntü vardı burnunda 1yillik dolgu yaptırdı 11.ayda eski haline dönmeye başladı şimdi yeniletti isterseniz fotosunu da isteyebilirim bende onun tavsiyesiyle yaptırdım zaten

Işte bu de benim burnumun son hali :)hafif şişlik var ama duzeldi

Eklentiler

• IMAG0395.jpg
    IMAG0395.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 1.137
X