- 8 Aralık 2014
- 204
- 76
- 45
- Konu Sahibi OpDrGuncelOzturk
"15 dakikada burun estetiği" olmak artık mümkün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acikcasi ben kapali.burun estetigi ameliyatina bile inanamiyorumki bu hic mantikli gelmior nekdar ne yapilabilirki"15 dakikada burun estetiği" olmak artık mümkün.
acikcasi ben kapali.burun estetigi ameliyatina bile inanamiyorumki bu hic mantikli gelmior nekdar ne yapilabilirki
15 dk da nasıl oluyor işlem en az iki saat suruyor????
hmmmm anladim tsk ederim verdiginiz bilgi icinÖzlem Hanım selam, zaten bu teknikle burundaki tümsek ve çıkıntılar gibi küçük çaplı kozmetik kusurlar düzeltilebilir. Büyük çaplı burun sakatlıkları veya burun küçültme için tek başına yeterli bir yöntem değil. Bu tip düzeltmeler için cerrahi müdahale gerekebiliyor. Hem kapalı burun estetiği hem de ameliyatsız burun estetiği tüm dünyada başarıyla uygulanan bir yöntemdir. Tıp ve bilim her geçen gün ilerliyor. Tıp bilimine ve hekimlere güvenmek gerek. Selamlar, sevgiler...
Hocam Merhaba kemerli bir burnum var AMA cok buyuk degil,kucuk de degil, dolgu yapilsa kalici mi oluyor? Burun estetigi yaptirmayi dusunmuyorum.
Cok tesekkur ederim, yanit verdiginiz icin.Selam, evet burun estetiğinde dolguyla kalıcı çözümler üretebiliryoruz. Uzman bir cerraha muayene olun, burnunuzun ve burnunuzdaki kemerin yapısına göre sizde kalıcı bir çözüm olur mu daha net bilgi verecektir mutlaka. Sevgilerimle...