- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
yaptırdınız mı acaba ??Kizlar instagramda gezerken rastgeldi ve arastirmaya basladim. Ameliyat vs olmadan bicak altina yatmadan gozkapagi dusuklugunu duzeltiyorlar bir suru videosu falan var ben uzun suredir Adanaya gelmesini bekliyordum sonunda gelmis. En kisa zamanda gorusmeye gidicem insallah. Asimetri dikis gibi problemler olmadan hallediliyo. Buraya bir kac foto koyucam yaptiranlar lutfen yazabilir mi tecrubeli birilerine ihtiyacim var.
Ben de gorustum bir kac yer ile sonuclari gosteriyorlar cok agir olmayan vakaalarda cok iyi sonuclar gibi geldi bana ameliyat olan biri olarak tek derdim odemiKizlar ben bunu yazin yaptiricam. Plexr.com dan bakin referanslar yerine. Adanaya da gelmis. İnstagramdan arastirdim bende baya yaptiran var ameliyat olmadan gozkapagini duzeltebiliyolar dehset bisey yaa
sonunda güzel bi yorum yapan oldu cok sükürrrr sağolunnnMerhaba ,
cuma günü plexr ameliyatı oldum ,cumartesi akşamı şişliğe rağmen konsere gittim ,şu anda sadece kabuklar var ,hiç kimse farketmedi:)))))))))
tek seansta bile çok memnun kaldım .
işlem öncesi burda ki yorumları okumuştum ,iyi ki dr güvenmişim ,işlem sonrası ile burda ki olumsuz yorumların ilgisi yok .herkese tavsiye ederim .
selam ,
cuma günü saat 16 da yaptırdım ,pazar öğleden sonra şişlik indi ,kabuklanma başladı ,pazartesi müşteri ziyaretine gittim ,kabuklanmadan dolayı ,üst göz kapağına kapatıcı sürdüm ,farkedilmedi .doktorum işlem öncesi ödem az olsun diye bir iğne yaptı ,işlemden sonra enla-c ve allerset içiyorum 5 gün boyunca .ama sizin dediğiniz de doğru kişiye göre değişir :))))))))))
fazla pimpirik değilimdir onunda etkisi olduğunu düşünüyorum .
sevgiler
prof.dr .bülent taştan ,
daha önce de söyledim dr güvenmek ve inanmak çok önemli ,yüzümde ki güneş lekesi için de istedim .ağır hasar bırakır yüze yapamam dedi .
bu arada ne kadar verdiniz heryer farklı farklı rakam söylüyor 2.500 diyenide duydum 700 tl yide garip geldi arada cok fark varprof.dr .bülent taştan ,
daha önce de söyledim dr güvenmek ve inanmak çok önemli ,yüzümde ki güneş lekesi için de istedim .ağır hasar bırakır yüze yapamam dedi .
merhaba ,bu arada ne kadar verdiniz heryer farklı farklı rakam söylüyor 2.500 diyenide duydum 700 tl yide garip geldi arada cok fark var
yok ben o yüzden sormadım heryer cok farklı fiyat veriyor anlam veremedim anlamında demiştimmerhaba ,
ben ,fiyat konusunu paylaşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum ,bu her türlü alışveriş için uyguladığım bir kural (kendime göre ) .
anlayışınız için teşekkür ederim
Ben de gorustum bir kac yer ile sonuclari gosteriyorlar cok agir olmayan vakaalarda cok iyi sonuclar gibi geldi bana ameliyat olan biri olarak tek derdim odemi
Çünkü paragöz doktorlar gerçeği saklıyor. Annemin de 3 hafta sürdü. Zehir zıkkım olsun.Ben 1.5 ay önce yaptırdım. İlk gün gerçekten göz kapağı kalkıyor. Ama şu an değişiklik yok. Bende çok sorun yoktu. İkinci seans pek düşünmüyorum. Memnun kalmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?