AMELİYATTA

Yuhhbee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
3
1
86
İyi geceler kızlar benim haftaya ameliyatım sorum daha önce ameliyat olnlaRa ameliyat sırasında iç çamaşırı giymiyor muyuz acaba çok merak ettim

İyi geceler kızlar benim haftaya ameliyatım sorum daha önce ameliyat olnlaRa ameliyat sırasında iç çamaşırı giymiyor muyuz acaba çok merak ettim
giymiyosun sadece ameliyat önlüğü giyiyorsun ve ameliyattan çıktıgımda donarak uyanıyorsun o yuzden yanına battaniye almanı tavsiye ederim

Yarın sabah ameliyatım var reglyim külotu çıkarttırmazlar heralde.ameliyat anından tırsıyorum ben de çok uyutma uyandırma anından falan

Yarın sabah ameliyatım var reglyim külotu çıkarttırmazlar heralde.ameliyat anından tırsıyorum ben de çok uyutma uyandırma anından falan
Regli döneminde ameliyat olan arkadaslar var doktorlar ertelemiyormuş büyük ihtimalle cıkarttrmazlar o zaman. uyutma dersen ben sadece şu cümleyi hatırlıyorum şimdi seni uyutuyorum o derece kolay oluyo uyandırma da benimki tuhaf olmuştu hoş herkesten aynı tepkiyi duyuyorum ama çok agrım var nolur iğne filan yapın demişim ama kendime tam olarak geldğimde hiç agrım yoktu bide sunu çok iyi hatırlıyorum dişlerim titredi o derece bir üşüme geliyor

Bende regl girdim kızlar iç çamaşırım kaldı bir tek; ama gerçekte durum müsaitse tamamen çıkartmak gerekiyormuş ameliyat sırasında. Ameliyattan sonra soğuk bi odada bekletiyorlarmış uyanalım diye ondan üşüyormuşuz benimde sorduğum ilk soru o olmuştu

Korkulacak bişey yok diyosun yani:) doktorum da sorun olmayacağını söylemişti ama yine de insan evhamlanıyor işte kan kusma falan oldu mu peki ilk gününüz nasıl geçti diyeyimm:)

Korkulacak bişey yok diyosun yani:) doktorum da sorun olmayacağını söylemişti ama yine de insan evhamlanıyor işte kan kusma falan oldu mu peki ilk gününüz nasıl geçti diyeyimm:)
Yok canım agrım bile olmadı narkozun etkisiyle konustum heralde :) uyandım annem üstmü örttü telefonumu istedim bol bol foto çektim internete girdim günlük hayata hemen geciyosun sonrası sıkıntı oldu tabi ameliyattan hemen cıkınca morluk şişme yoktu saatler gecti şiştim gözlerm kapandı morardım gözümü acamadım ertesi günler yavas yavas yuzunden cenene doğru şişliklerin iniyo gidiyor 10. günde iyiydım tabi benm bünyem bu sekildeydi sende daha azı da olablr

Ben ilk gün gayet iyiydim :) çok az bir ağrı vardı oda ağrı kesici ile geçiyordu. Asıl ikinci gün şişlikler artınca zorlandım biraz. Ama o rahatsız edici şişlikler de çok durmadi alçı alındığında dışarıdan bakan ameliyat olduğumu anlamazdı. Biraz tontik suratlı sanırdı o kadar :) morluklarim falan da kalmamıştı. Yani ilk bir haftayı atlattinca tamamdır. Ağrı çok az oluyor korkulacak birşey yok ağrı yönünden. :)

Ben de agri hic hissetmemistim asiri bi usumeyle uyandim biseyle isittilar hava veriyodu ne oldugunu goremedim sislikten kustugumu da hatirliyorum ama narkozu atmis oldum korkulacak bisey yok

Kimisi giyilmiyor diyor kimisi de yok canım ben giydim girdim diyor. En iyisi doktorunuza sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…