40 yaşında 2 çocuk annesi emzirme geçmişi olan biriyim. Herkesin anatomik yapısı garklı elbette ama şöyle düşünün yaş ve yer çekime nedeniyle mememiz her zaman sarkmaya müsait. Birde deri fazlalığını almadan içerisine protez yerleştiği zaman ister istemez o ağırlık memeyi biraz daha aşağı çekecektir. Yani kısaca dikleştirme yapılmadan protez konulduğunda ilerleyen zamanlarda sarkmaması mümkün değil. Doktorlar bizim tam olarak istediğimi anlayamıyorlar sanırım

ben 1.65 cm 55 kiloyum alabilecek maksimum 275 cc olmuştu ilk ameliyatta 75 A desteksiz 75B destekli kullanıyordum ameliyattan sonra 75 C oldum ama tamaöen dantelli boş kap büyüklüğünden çok memnun kaldım. Dediğim gb ameliyatımdan 1 sene sonra hafif hafif sarkmaya başladı giydiğim kıyafetlerden anlamaya başladım. Kas üstü olduğu için dalganlanmalar çok bariz belli oldu görüntü rahatsız etti ve 2. Sene sonunda bir anda karar verdim ve hemen ameliyat oldum. İlk etapta gözünüze çok büyük görünebilir ama inanın ödem gittie normale dönüyor. Fakat dediğim gb her insanın anatomik yapısı farklı olduğu için 300 cc kimisinde küçük kimisinde büyük duruyor. Bende ideal oldu ne büyük ne küçük tam da istediğim gb.