Ameliyattan 1 ay sonra başlayan tıkanıklık

albertine1204

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
1.158
1.043
133
Merhaba bayanlar ameliyattan sonra çok guzel nefes alıyordum hiç problem yoktu ama ameliyat olali tam 1 ay olduktan sonra burnum tıkanmaya başladı ve sanki iç kısmı da şişmiş gibi. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mi ne yapmam lazim doktor arasira olur düzelir ilik su çek dedi ama işe yaramadı. Geceleri özellikle daha kötü oluyor

Merhaba , bende amelîyat oldum suan 9. Günüm benim de ara sıra tıkanıyor. Doktor bana serum fizyolojik damla verdi. Onu damlatiyorum çok rahatlatıyor. Eczaneden recetesiz de alabilirsiniz. Kardeşim de amelîyat oldu o da 3. Ayında. Geçenlerde onunki de tıkandı. Damladan kullandık. Tıkanıklığı hemen yumuşattı açtı. Yumuşayınca tıkanık ya genizden gidiyor ya da aşağı akıyor rahatça temizliyorsunuz. Bence sudan daha etkili:)

Ben de hemen alayım o zaman çok teşekkür ederim inşallah bende de işe yarar

merhaba bende okyanus suyu kullanıyorum birde normal su ile kulak çöpü ile temizliyorum serum fizyolojik dahami iyi geliyor birde serum şeklindeki damla şeklindeki nasıl

merhaba bende okyanus suyu kullanıyorum birde normal su ile kulak çöpü ile temizliyorum serum fizyolojik dahami iyi geliyor birde serum şeklindeki damla şeklindeki nasıl
Merhaba, Kulak çöpü ile fazla derinleri temizleyemiyorum ben. Normal suyu da hiç kullanmadım. Serum fizyolojik çok iyi geliyor,derinlemesine temizliyor. Günde bir kez kullansam yetiyor. Şekil olarakta bir kutunun içinde küçük küçük tek kullanımlık damlalar var. Bir tanesi iki burun deliğine de yetiyor. Bunu bebeklerde kullanıyor hatta,çok kolay kullanımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…