Ameliyattan korkuyorum

Ayy ben de 16 Mayıs ta olacağım, ben de biraz heyecanlıyım ama olumlu düşünmeye hatta hiç düşünmemeye çalışıyorum.

Doktorunuza ve ameliyat olacağınız yere güveniyorsanız hiç korkmayın bence. Sanatçılar birr sürü ameliyat yaptırıyor nerdeyse ayda bir ameliyat masasına yatıyorlar. Zaten ameliyattan önce size testler yapacaklar, uygun değilseniz bile bile yapmazlar. Gönlünüzü ferah tutun, benim yaptığım gibi düşünmemeye çalışın ve giricem çıkıcam inşallah sonra ohh dicem diyin :)

ameliyata girip çıkayım İnşallah size yazacağım ;)
Merak ettim ameliyat oldunuz mu?
Şimdi nasilsiniz?

Merak ettim ameliyat oldunuz mu?
Şimdi nasilsiniz?
Merhaba
Evet ameliyatımı oldum, yaklaşık 2.5 saat sürmüş, ameliyat sonrasında hiçbir ağrı, sızı yaşamadım,o anlamda gerçekten çok kolay geçti. Şu anda 3. günüm hâlâ ağrı sızı yok, sadece su anda tamponlardan dolayı tam nefes alamıyorum, akıntı ve kandan dolayı pıhtılaşma var sanırım, temizliyorum ama onu da tam yapamıyor muyum anlamadım 😬 acı yok kesinlikle bunu unutun, ameliyatta boğaza narkoz için hortum sokuyorlarmis o daha çok rahatsız etti yani, ilk iki gün boğazım çok tahriş olmuştu,bir de burun tıkalı olup ağızdan nefes alınca daha da tahriş olup kuruyor. Ama 3. Günümde o da geçti, yüzüm ve gözlerim fena şişip morardı o da sizin cilt tipinizle alakalıymis. Yani öyle aman aman çok zor çok ağrılı bir ameliyat değil kesinlikle korkacak bişey yok.
Sadece sırt üstü yatmayı hiç sevmem o sıkıntı oldu, bir de bayağı bakım istiyor yani kremler burun içini yıkamak,buz koymak falan bayağı uğraştirici bir iş,ona da katlanıyorsunuz tâbi, olmak istiyorsanız hiç beklenmeyin, inanın korkacak bişey yok. Zaten ameliyata gitmeden kan testi, röntgen,EKG falan çekildi ve anestezi Dr u gördü, sorun yoksa olabilirsiniz.

Merhaba 19 mayis ta burun estetik ameliyatı icin gün aldım ama ben çok korkuyorum ameliyattan.arayıp iptal etmeyi düşünüyorum ne yapacam ben ya😔
hiç korkmayın zaten birşey hissetmiyormuşsunuz. en yakın arkadaşım oldu hastanede yanında ben kaldım. üç gün sonra normale dönmeye başladı bir ayda morluk şişlik birşey kalmadı birtek burnu biraz şiş kaldı, ödeminin tamamen geçmesi biraz sürdü 8 ay 10 ay kadar en fazla bir yıl diyelim ama abartılı bir şişlik değildi. çokçok hafifti. kesinlikle yaptırın

Back
X