Reha Yavuzer'e canım.selam canım,bu konuda bilgim yok ama nereye ameliyat oldun??
kime yani
ben ameliyat olalı bir hafta oldu ve 2 gün önce tamponlar alındı. şu an hiç nefes alamıyorum burnumdan. normal mi bu? zamanla mı alıcam nefes? yoksa ters giden bir şey mi var?
dün akıntım vardı epey ama bugün pek yok. burnum da hep tıkalı. temizlemediğim için mi böyle? temizlemeli miyim?
ben 1 hafta bittikten sonra burnumu kulak çubuklarıyla temizliyordum ve tıkalı olması çok normal.Tıkanıklık rahat 1 ay sürüyor. zaman zaman açılıyor sonra yine tıkanıyor. ama kulak çubuklarıyla temizlerken dikkat etmek lazım.Onlar steril şeyler olmadığı için burnunu enfekte edebilirsin.Ben etmiştim de:)Sonra eczaneden baticon aldım.Kulak çubuğuna damlatıp o şekilde temizliyorum artık.
canım bende dün ameliyat oldum,dr.umuz aynı,burun içinden gelen sızıntılar için gazlıbez koyuyorum şimdilik,burun çubukları ile 1 haftadan önce temizlenmiyormu bende bugün okyanus spreyi sıkıp biraz temizlesemmi diyorum,burnumun ucu feci kanlı görünüyo çünkü,sen ödem ve morluklar için krem kullandınmı
Öncelikle çok geçmiş olsun :) ameliyattan 1 gün sonra okyanus suyunu kullanmaya başlayabilirsin.Kulak çubuğuyla hafif hafif temizle.Ödem veya morluk için herhangi birşey kullanmadım. Alçılar alındıktan sonra herşey çok daha rahat olacak.
1 ayını gectıysen sümkür canım ben bi sakıncası olur dıe hıc sumkurmuyodum sadece hızlıca nefes werıodum dktrm kızdı bana artık elımle sıkarak sumkuruyorum:)) fakat hala dgru duzgun nefes alamıyorum bıde üşüttüm sanırım daha da dolu..amelyat oldktan snra rahat nefes alan cok benm neden bole oldu anlamıyorum..herkese gecmıs olsn bu arada..
aa veli aslan mış seninde doktorun ve burnun harika olmuş! veli beyin böyle başarılı işlerni görünce inanılmaz seviniyorum cuma günü alçım alınacak inşallah benim kide seninki gibi başırılı olur :))
arkadaşlar ben ameliyat olalı 1 ay olacak ve 2. haftadan beri sümkürüyorum ve hafifçe ucunu siliyorum.Sizce sümkürme hareketini yapmalı mıyım? yapmazsam içini temizleyemiyorum ki. Siz ne yapmıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?