bende bi girebilsemde şu ameliyata aynalar benimde elimden düşmese of of
kızlar ya acyip bişey bu ameliyat sonrası kendine bakmak:))hiççççççç ayna elimden düşmüyor.Öğrencilere konu anlatıyorum arada aynayı çıkarıp bir kere bakıp tekrar çantama koyuyorum.Sabahları uyandığımda da sanki burnum yerinde olmayacakmış gibi korkuyorum:))hep burnumu kontrol ediyorum.Eminim hiççççç aynaya bakmayanlar bu ameliyat sonrası aynasız dolaşmıyordur.:))alkisalkisalkis
asilem bence burnun sana cok yakismis elinden ayna dusmemesi cok normal darisi tüm isteyenlerin basina:ecrin_bebek:[/QUO
teşekkür edrim canım,beğenmene sevindim:))
Bende öyle valla :) Hatta işe giderken otobüste,metroda vs. aynaya bakmadan edemiyorum :) Bide burnumu rahat rahat temizleyemediğim için kontrol ediyorum sık sık.Bide elim hep burnumda :) Şişlik kontrolü yapıyorum hep ama ben elledikçe şişiyo sanki
benimde telefonum elimden düşmüyor dizi izlerken bile yandan foto çekiyorumm delirdim artık :) çekip çekip duruyorumm zemuszemus
ah ah ayna elimden düşmedi hattaaa yastıgımın altında uyudumm ..şimdii korkumdan alamıyorum evlekilerrrr kızıyo:)ama ilk iki ay hiççççç aynasız gezmedim..küçük aynayı cebime koyuyodum evdeyken:)hatta doktor fazla bakma demişti:)
ne güzel bende bu yaıkn zamanda düşünüyorum dr araştırıyorum. kime oludunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?