Ameliyattan sonra burun ucu

Selenn2

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
9
0
6
İstanbul
Arkadaşlar merhaba , 1 ay önce burun estetiği oldum ancak hem iç hem dış oldu , ama burun ucumla oynanmadı sadece kemer ve eğrilik vardı o düzeltildi. 1 ay geçmesine rağmen burnumun ucu baya bir şiş , ve iki kasın arasındada küçük zeytin çekirdeği gibi birşey var. Sanki burnum birisinden alınıp konulmuş gibi :/ Buda moralimi bozuyor yukarıda felan fazla sıslık yok ama burnumun ucu cok büyük , acaba amelıyat olanlar yorum yapabilirmi ? Onlardada burun ucunda sıslıkler nasılmış? Bilgilendirirseniz cok sevınırım :)

canım, benim burun estetiğimde aynı şekilde kemer düzeltilip ucu kaldırıldı biraz ama genede kapalı da olsa açık teknikte olsa burun ucunda muhakkak şişlik oluyo benimde aynı şekilde çünkü.. Hatta ucuna dokunduğumda sert ve bastırınca hafif beyazlık oluşup geçiyo oda ödemin beliirtisi demişti doktor.

Yorumun için teşekkür ederim canım :) Benim kapalı olmuştu , dediğin gibi burnumun ucu çok sert, doktor masaj verdi ama pek yapmıyorum korkuyorum birşey olursa diye bide iki kasımın biraz alt kısmında birşey var zeytın cekırdegı gıbı bakınca bellı yuvarlak çıkıntı , doktor yumuşar yumuşar dedi , inşallah geçer :/

kapalı teknikte burun ucuna yakın yerden kesi yapılıyor(içten) ondan canım burun ucunda şişlik olması çok normal biraz zamana ihtiyacın var yavaş iner şişlik ama iner merak etme.çıkıntı içinde canını sıkma cilt dolunca o görüntüler bazen kayboluyor.kaybolmazsa burun sırtı törpü ile kısa bi işlemle halledilebilir üzülme.

Gerçekten içimi rahatlattın :) Çok teşekkür ediyorum bilgi için ilgilendiğin için :)

doktorunla görüşmelisin şikayetlerini ona bildirmen gerekir.Kalbini ferah tut ve doktoruna git zaman geçtikçe burunda düzelme ve değişmeler oluyor.

Arkadaşlar benim halen burnumun ucu aynı 50. günü ama ilk baştaki gibi şiş duruyor sanki , sert hem burnumun ucunu oynatmadım yukardakı kemeri aldırmıştım acaba burnumun ucu hep böylemi kalıcak ? yukarıdaki cıkıntı gidip ince kalınca alt taraf kalınmı durucak acaba yoksa hala şişmi ? :/ Birde masaj verdi ama pek yapmıyorum , bu masajın gerçekten yararını gören ve ne işe yaradığını bilen arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…