ameliyattan sonra cildim maffoldu napacağımı şaşırmış durumdayım.. lütfen yardım

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
bugun ameliyat olalı 12. gün oldu neler çektim .. of of :( birde şimdi cilt sorunum aldımda ve yanaklarmda minik minik sivilceler hele alnım bir tek boş yer bil yok ameliyattan sonra cilt sorunum yoktu neden böyle oldu bilmiyorum ve cildim pul pul dökülüyor kızlar ben napacağım ameliyat oluyum derken cildimden demi oldum yoksa:5::5::5::5::5:

bugun ameliyat olalı 12. gün oldu neler çektim .. of of :( birde şimdi cilt sorunum aldımda ve yanaklarmda minik minik sivilceler hele alnım bir tek boş yer bil yok ameliyattan sonra cilt sorunum yoktu neden böyle oldu bilmiyorum ve cildim pul pul dökülüyor kızlar ben napacağım ameliyat oluyum derken cildimden demi oldum yoksa:5::5::5::5::5:

Canım benim yaa geçmiş olsun..Sanırım burun ameliyatı cilde bu tarz yan etkıler yapabılıyormus. Bende fazla bilgi sahibi değilim bir hocam da aynı durumu yasamıstı ordan hatırlıyorum.. ama bununla ilgili bi topik buldm istersen bir göz at..Kendine dikkat et tatlım canını da sıkma geçer gider inşallah sıkıntı yaparsan dahada cogalırlar. Bak ben yıllar yılı atamadım o sıvılcelerı sıkıntıdan.
http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/344660-burun-ameliyati-sonrasi-cilt-bakimi.html

Zamanla geçer çok sıkmayın canınızı ve takılmayın.Burun üstünde de zamanla olur ve geçer.Çok dert ederseniz bir dermatoloğa gidin.

burnunuzu normal yikama jeilyle sabunla falan ne zaman yikamaya baslayabiliriz? bastirmadan mi yikiyosunuz ovmadan?

burnunuzu normal yikama jeilyle sabunla falan ne zaman yikamaya baslayabiliriz? bastirmadan mi yikiyosunuz ovmadan?

Bandajlar çıktığı zaman tamamen o zaman yıkayabilirsin canım ama benim tam 1 ay oldu ameliyat olalı eskisi gibi rahat değilim daha nazik davranıyorum burnuma hala tedirgin oluyorum dikkat ediyorum canım sen burun ameliyatı mı olucaksın ne zaman belli mi:)

Bandajlar çıktığı zaman tamamen o zaman yıkayabilirsin canım ama benim tam 1 ay oldu ameliyat olalı eskisi gibi rahat değilim daha nazik davranıyorum burnuma hala tedirgin oluyorum dikkat ediyorum canım sen burun ameliyatı mı olucaksın ne zaman belli mi:)

olucam ama okulu bitirmeyi bekliyorum oda seneye subat mart olacak anca malesef :) sanki hemen yarin olacakmis gibi sorular soruyorum, farkindayim :) kafaya takiyor insan iste napiyim. ben yuzumu 2 gun temizlemesem sivilce basar zaten hemen.

canım burnunun o şekil yıkıyalabilirsin tamamen cıktıkdan sonra ama maskes ve cilt bakımı yasak doktorum özellikle dedi:26::26::26: ne cok yan etkisi varmış ya ya sabır diyorummm neyseki burnum bugun güzel o yüzden üzülmücem üzülmemeliyimm evet başardım:27::27::27::27:

Canım benim yaa geçmiş olsun..Sanırım burun ameliyatı cilde bu tarz yan etkıler yapabılıyormus. Bende fazla bilgi sahibi değilim bir hocam da aynı durumu yasamıstı ordan hatırlıyorum.. ama bununla ilgili bi topik buldm istersen bir göz at..Kendine dikkat et tatlım canını da sıkma geçer gider inşallah sıkıntı yaparsan dahada cogalırlar. Bak ben yıllar yılı atamadım o sıvılcelerı sıkıntıdan.
http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/344660-burun-ameliyati-sonrasi-cilt-bakimi.html

canım benm cok teşekkür ederim verdiğin linki hemen inceliyoryumm:17:

Benzese kesinlikle gerektiği gibi temizleyemedipiniz için oluyordur!Tam bir temizlik uyguladığınız anda eminim hepsi tükenecektir bence hiç kafanıza takıp kendinizi strese sokup daha da çoğaltmayın!İyi bir peeling ardından süt ve tonik ve iyi bir nemlendirme sonunda eminim herşey yoluna girer

Burnum sargılıyken ilk günler bebekler için olan ıslak mendillerle sildim yüzümü. Sonraki günler alçıyı ıslatmamak için yüzümü parça parça yıkadım. Önce sağ yanak, sonra sol, sonra alın... :)) komikti ama temizleniyodum. Alçı bant vs çıkınca burnum acayip siyah noktalıydı ve soyuluyodu sürekli. Bikaç güne o da geçti şimdi çevresiyle uyumlu burnumun derisi :) arada hafif peeling de yaptım tabi.

Kızlar benimde bugün ameliyat olalı 4. günüm.Bugün alçımı ıslatmamaya dikkat ederek banyomu yaptım.Yüzümde hafif kabarcıklar olmaya başladı.İlk olarak niveanın yüz temizleme toniği ile yüzümü sildim ardından gülsuyu sürdüm inşallah iyi gelir.Dudaklarımda çok kuruyor yine bunun içinde nivea essentıal care sürüyorum baya iyi geldi.Birde yanaklarım çok şiş daha.

Back
X