Bende silikon tamponlar vardi da noldu sanki bende düzgün nefes alamıyorum ki deniz suyunu kullandığında bile biraz açılıyor burun en fazla 1 2 saate yine çok zor nefes aliyoum
Ah benim konumada yorum veren sevgili arkadaşlarım eheheh Burun içi dikişlerinin alınmasına dayanamazsın zaten bırak kalsın dersin Onlar düşer hatta düşmesi burnunun iyileşmesi yaraların kavuştuğu anlamına gelir. Ah keşke benimkilerde düşse
Ben bir aptallık ettim
Telefonumu alçılı burnumun üzerine düşürdüm yanlışlıkla ya
Doktoruma sordum güldü
ama bilmiyorum
şimdi yaşadığım her sorunu bu aptallığıma bağlayacağım psikolojik olarak ya
Ben bir aptallık ettim
Telefonumu alçılı burnumun üzerine düşürdüm yanlışlıkla ya
Doktoruma sordum güldü
ama bilmiyorum
şimdi yaşadığım her sorunu bu aptallığıma bağlayacağım psikolojik olarak ya
Ben dizlerimi kendime çekmiş otururken hapşurdum dizime çarptım ahahahah ama nefes almaya başladım vurunca o kadar çok herşeye takmayın kafanızı. Ben cımbızla oturup burnumdaki kuruyan kanları çekiyorum üstüne bephanthol sürüyorum, yavaş yavaş sümkürüp içini temizliyorum. Ve ben bunu ameliyatın 3.günü yapmaya başladım. Size tavsiyem dikiş yerlerine bepanthol sürün. İçini temizlemek isterseniz, kulak çubuğunu azıcık bepanthola bandırıp çekin. Döndüre döndüre burnunuzun içini temizleyin.
İyi cesaret etmişsiniz. Ben elimde olsa kendimi karantina altına alacağım ya
Dikiş yerlerine pomad sürüyorum ama burun içine değdirilmemesi gerektiği yazıyordu
En iyisi burun içi için ben de bepantholu kullanayım
Teşekkür ederimmm
Daha alcilarim alınmadı yarın alınacak ama her gece uyurken burnumda bı titreşim sızlama gibi bı his oluyor sabah kalktığımda uyuşmuş gibi yani. Her uyuduğum da böyle olması ne kadar normal?
Daha alcilarim alınmadı yarın alınacak ama her gece uyurken burnumda bı titreşim sızlama gibi bı his oluyor sabah kalktığımda uyuşmuş gibi yani. Her uyuduğum da böyle olması ne kadar normal?