• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 96 saat sonra İki katına çıkması

pellinn34

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
139
28
13
35
Selamlar, perşembe 57,16 olan beta hcg bu sabah 116.39 çıktı. Normal mi regl gecikmesinin ikinci günü bugün

2 gün gecikmiş hali benim de tam 100 dü. Artış olmuş bence gayet güzel ♥️ 2 güm sonra tekrar ver istersen
Öyle mi sizin de dört günden sonrası mı 100 dü o kadar üzüldüm ki daha önce bir kimyasalım olduğu için sizin değerler ne şekilde yükseldi acaba 🥹

Öyle mi sizin de dört günden sonrası mı 100 dü o kadar üzüldüm ki daha önce bir kimyasalım olduğu için sizin değerler ne şekilde yükseldi acaba 🥹
Reglim 2 gün geçtikten sonra 100 dü , birkaç gün sonra verdim 300 küsürdü benim de tam 2 ye katlamadı ama arttı. 1 hafta bekledim kontrole gittim kese görüldü o şekilde yani. Siz 2 gün sonra falan tekrar verin artış olduysa bence sıkıntı yok kaldı ki artmış da yani

Reglim 2 gün geçtikten sonra 100 dü , birkaç gün sonra verdim 300 küsürdü benim de tam 2 ye katlamadı ama arttı. 1 hafta bekledim kontrole gittim kese görüldü o şekilde yani. Siz 2 gün sonra falan tekrar verin artış olduysa bence sıkıntı yok kaldı ki artmış da yani
Ya çok ama çok teşekkür ederim moral oldu bana herşey gönlünüzce olsun inşallah 🙏

Selamlar, perşembe 57,16 olan beta hcg bu sabah 116.39 çıktı. Normal mi regl gecikmesinin ikinci günü bugün
Gecikmenin 4/5. Gününde 15 ile öğrenen vardı forumda. Artış var. Ama yüne de 2 gün sonra kan vermen daha doğru olur.

Ben tüp bebek yaptırdım yerlesma kanamasını 7. Gün yaşadım 9. Gün öğrendim kanda 2 günde bir kan veriyorum ama %40 %50 arası yükseliyor iyi bir durum degilmis :(

Ben tüp bebek yaptırdım yerlesma kanamasını 7. Gün yaşadım 9. Gün öğrendim kanda 2 günde bir kan veriyorum ama %40 %50 arası yükseliyor iyi bir durum degilmis :(
İnşallah güzel sonuç alırız canım olmazsa da sağlık olsun kimyasal olursa 2.olacak benimde çok üzücü ama gerçekten yapacakta hiçbir şey yok

Merhabalar acil yardiminiza ihtiyacim var, kac gündür stres icindeyim. Beta hcg sonuclarim cok kafami karistiriyor;
9 ekim 132,02
11ekim 210,89
13ekim 396,57
Sat: 9 eylül.
Artis 2 kat degil ama bazi yerlerde %60 artmasi yeterli diyor. Bir fikri olan varmi 😭😭

Back
X