Ameliyattan sonra dikiş

WynTra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
174
19
98
İzmir
Bugün 5. Günüm silikon tamponlar sabah çıktı ve az önce dizi izlerken bı baktı dikisin biri düştü yere bu normal bı durummu yoksa anormal mi

Burnun içindeki dikişler alınmıyor canım kendiliğinden düşen dikişler eriyen dikişler o yüzden normaldir

Benim de 5.günüm
Sen bir şeyler gözlemliyorsun bu bile çok güzel bir şey
Ben de her şey aynı

Tampon kullanılmadığı için hala doktorumla görüşemedim ameliyat sonrasında (yalnızca bir kez aradım 20ye yakın soru sordum adama)

Verilen bakım dışında bir şey yapamıyorum tabi ki (okyanus suyu ,pomad)

Nefes almakta hala zorlanıyorum bu yüzden keşke silikon tampon taksaydı diye düşünüp duruyorum ara sıra

Alçının çıkacağı zamanı bekliyorum korkuyla işte :cry:

Bende silikon tamponlar vardi da noldu sanki bende düzgün nefes alamıyorum ki :D deniz suyunu kullandığında bile biraz açılıyor burun en fazla 1 2 saate yine çok zor nefes aliyoum

Ah benim konumada yorum veren sevgili arkadaşlarım eheheh Burun içi dikişlerinin alınmasına dayanamazsın zaten bırak kalsın dersin Onlar düşer hatta düşmesi burnunun iyileşmesi yaraların kavuştuğu anlamına gelir. Ah keşke benimkilerde düşse:halay::halay::halay:

Ben bir aptallık ettim
Telefonumu alçılı burnumun üzerine düşürdüm yanlışlıkla ya
Doktoruma sordum güldü
ama bilmiyorum
şimdi yaşadığım her sorunu bu aptallığıma bağlayacağım psikolojik olarak ya :KK61:

:halay:
Ben bir aptallık ettim
Telefonumu alçılı burnumun üzerine düşürdüm yanlışlıkla ya
Doktoruma sordum güldü
ama bilmiyorum
şimdi yaşadığım her sorunu bu aptallığıma bağlayacağım psikolojik olarak ya :KK61:

Ben dizlerimi kendime çekmiş otururken hapşurdum dizime çarptım ahahahah ama nefes almaya başladım vurunca :dondurma: o kadar çok herşeye takmayın kafanızı. Ben cımbızla oturup burnumdaki kuruyan kanları çekiyorum üstüne bephanthol sürüyorum, yavaş yavaş sümkürüp içini temizliyorum. Ve ben bunu ameliyatın 3.günü yapmaya başladım. Size tavsiyem dikiş yerlerine bepanthol sürün. İçini temizlemek isterseniz, kulak çubuğunu azıcık bepanthola bandırıp çekin. Döndüre döndüre burnunuzun içini temizleyin.:p

İyi cesaret etmişsiniz. Ben elimde olsa kendimi karantina altına alacağım ya :KK35:
Dikiş yerlerine pomad sürüyorum ama burun içine değdirilmemesi gerektiği yazıyordu
En iyisi burun içi için ben de bepantholu kullanayım
Teşekkür ederimmm Hoppa

Daha alcilarim alınmadı yarın alınacak ama her gece uyurken burnumda bı titreşim sızlama gibi bı his oluyor sabah kalktığımda uyuşmuş gibi yani. Her uyuduğum da böyle olması ne kadar normal?

Daha alcilarim alınmadı yarın alınacak ama her gece uyurken burnumda bı titreşim sızlama gibi bı his oluyor sabah kalktığımda uyuşmuş gibi yani. Her uyuduğum da böyle olması ne kadar normal?
Normal. Alçı çıktıktan sonrada uyuşuk olur burnunuz. Bir süre daha aynı hissi yaşarsınız

Back
X